پیام خراسان
داروخانه متخلف در تربت حیدریه تعطیل شد
پنجشنبه 30 اسفند 1403 - 13:03:43
پیام خراسان - آفتاب‌‌نیوز :
مریم کوهجانی با اشاره به تشدید نظارت بر فعالیت داروخانه‌ها در ایام نوروز گفت: داروخانه مذکور در روز گذشته در اجرای برنامه زمانبندی مرتکب خطا شده (یعنی براساس برنامه اجازه فعالیت را نداشته است) و به همین دلیل هم پلمب شد.
وی ادامه داد: در ایام نوروز امسال 6 داروخانه به صورت شبانه روزی و 13 داروخانه به صورت شیفتی خدمات دهی به مردم را انجام می‌دهند و باید طبق برنامه زمانبندی عمل کنند.
سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه یادآور شد: پلمب داروخانه متخلف براساس گشت مشترک کارشناسان مدیریت غذا و دارو و اداره بازرسی دانشگاه انجام شد.
کوهجانی گفت: بازرسی‌های مدیریت غذا و دارو در ایام تعطیلات نوروزی با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت تا از ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و مسافران اطمینان حاصل شود.
وی اضافه کرد: هیچ‌گونه اغماضی در برخورد با متخلفان نخواهیم داشت و تأمین سلامت منطقه خط قرمز ماست.
سرپرست مدیریت غذا و دارو تربت حیدریه افزود: این رویکرد نظارتی، مورد تأکید رئیس دانشگاه بوده و در راستای حفظ استاندارد‌های حوزه سلامت اجرا می‌شود.
کوهجانی از شهروندان خواست هرگونه تخلف در حوزه دارو را از طریق سامانه 190 گزارش دهند تا اقدامات لازم به‌سرعت انجام شود.
دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به 375 هزار نفر جمعیت سه شهرستان تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات در میانه استان خراسان رضوی خدمات می‌دهد که از این تعداد 187 هزار و 17 نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
تربت حیدریه در فاصله 150 کیلومتری جنوب مشهد واقع شده است.
منبع: خبرگزاری ایلنا

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/836255/داروخانه-متخلف-در-تربت-حیدریه-تعطیل-شد
بستن   چاپ