پیام خراسان
میزبانی لوت جهانی از مسافران نوروزی / 5900 ظرفیت اسکان مهیا شد
پنجشنبه 30 اسفند 1403 - 17:45:48
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر، علی شبانی اظهارکرد: از آنجایی که شهرستان نهبندان در مسیر تردد زائران از چابهار به سمت مشهد مقدس است باید از نظر خدمت دهی به مسافران از هر نظر مهیا باشد که ما در ستاد خدمات سفر نهبندان این اقدام را در حد توان انجام داده‌ایم.
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی شهرستان نهبندان گفت: نهبندان جاذبه‌های زیبایی از نظر طبیعی، آثار تاریخی و امامزادگان واجب التعظیم دارد که هر کدام ظرفیت بی بدیلی برای حضور گردشگران و مسافران است.
شبانی افزود: یکی از جذابیت‌های بی بدیل شهرستان نهبندان وجود بیابان لوت است که نه تنها ایرانیان بلکه گردشگران خارجی را به سمت خود جلب می‌کند و در فهرست آثار جهانی ثبت شده کشور ما است.
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی شهرستان نهبندان بیان‌کرد: در حاشیه این کویر در شهرستان نهبندان روستاهای زیبایی چون دهسلم وجود دارد که این روستا برای ایام نوروز آماده پذیرایی از گردشگران نوروزی است.
شبانی افزود: این روستای زیبا در ایام نوروز بازارچه فروش صنایع دستی و برپایی سیاه چادر و پخت نان محلی را خواهیم داشت.
وی تأکید کرد: باور ما بر این است که بیابان لوت و روستاهایی چون دهسلم مزیت رقابتی خراسان جنوبی و سایر استان‌ها در جذب گردشگر است و سالانه حدود 100 تا 150 تا گردشگر خارجی را به سمت خود جلب می‌کند.
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی شهرستان نهبندان بیان کرد: شهرستان نهبندان با ظرفیت اسکان بوم گردی‌ها، مدارس، مهمان سرای ادارات، مجتمع‌ها، کمپ‌ها، اسکان اضطراری به پنج هزار و 900 نفر می‌رسد.
شبانی ادامه داد: ظرفیت اسکان مدارس نیز 300 نفر است.
کد خبر 6412479

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/836360/میزبانی-لوت-جهانی-از-مسافران-نوروزی---5900-ظرفیت-اسکان-مهیا-شد
بستن   چاپ