پیام خراسان
باران و کاهش دما در راه خراسان‌شمالی
پنجشنبه 30 اسفند 1403 - 21:10:36
پیام خراسان - فارس / مدیرکل هواشناسی خراسان‌شمالی گفت: سامانه جدید بارشی همراه با کاهش دما از اواخر شب شنبه 2 فروردین ماه در خراسان‌شمالی فعالیت می‌کند.
نوربخش داداشی، مدیرکل هواشناسی خراسان‌شمالی اظهار کرد: سامانه جدید بارشی همراه با کاهش دما از اواخر شب شنبه 2 فروردین ماه در خراسان‌شمالی فعالیت می‌کند.
بازار
وی با اشاره به صدور هشدار نارنجی در خصوص این سامانه، گفت: بارش باران و در برخی از ساعت‌ها رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، وزش باد لحظه‌ای شدید، در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف و مه پیش‌بینی شده است.
مدیرکل هواشناسی خراسان‌شمالی افزود: این سامانه شنبه اواخر شب تا یکشنبه شب در مناطق نیمه شمالی، شرق و جنوب شرق استان، یکشنبه اواخر شب تا دوشنبه اوایل شب در ارتفاعات و مناطق سردسیر مرکزی، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از شمال شرق استان فعالیت خواهد داشت.
داداشی تصریح کرد: فعالیت این سامانه بارشی تا اوایل شب دوشنبه 4 فروردین ماه انتظار می‌رود.
وی بیان کرد: کاهش دید و لغزندگی در جاده‌ها و محورهای کوهستانی، مسدود شدن راه‌ها و معابر کوهستانی، آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها، صاعقه، اختلال در تردد ناوگان حمل‌ونقل عمومی و کاهش محسوس 8 تا 10 درجه ای دما پیش‌بینی شده است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/836405/باران-و-کاهش-دما-در-راه-خراسان‌شمالی
بستن   چاپ