پیام خراسان
طرح سوال از شهردار نیشابور کلید خورد
شنبه 2 فروردين 1404 - 13:44:39
پیام خراسان - علی‌اکبر شکیبا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح سوال از شهردار نیشابور توسط شورای اسلامی شهر اعلام وصول شده است، اما به دلیل تعطیلات پیش‌ِرو، هنوز به شهردار ابلاغ نشده و در نخستین فرصت پس از تعطیلات این اقدام انجام خواهد شد.
رئیس شورای اسلامی شهر نیشابور افزود: این طرح سوال با امضای پنج نفر از اعضای شورای اسلامی شهر تهیه شده و به موضوعات و چالش‌های مختلف مدیریت شهری نیشابور می‌پردازد.
وی تصریح کرد: احتمالاً این طرح با محوریت کمیسیون تلفیق شورای شهر پیگیری خواهد شد. بر اساس قانون، شهردار نیشابور پس از دریافت طرح سوال، 10 روز فرصت دارد تا به شورای اسلامی شهر پاسخ دهد.
شکیبا بیان کرد: پس از ارائه توضیحات شهردار، رأی‌گیری از تمام اعضای شورای اسلامی شهر انجام می‌شود. در صورت قانع نشدن اعضا، فرآیند استیضاح شهردار آغاز خواهد شد، اما در صورت پذیرش پاسخ‌ها، شهردار به کار خود ادامه خواهد داد.
کد خبر 6414713

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/837088/طرح-سوال-از-شهردار-نیشابور-کلید-خورد
بستن   چاپ