پیام خراسان
استاندار خراسان رضوی:
سرمایه‌گذاری برای تولید در استان نیازمند همکاری و هماهنگی دقیق است
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 08:46:09
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی، در اولین جلسه رسمی سال 1404 با موضوع عملیاتی‌سازی شعار سال (سرمایه‌گذاری برای تولید)، بر لزوم فعال‌بودن مدیران در جذب سرمایه‌گذاران و همکاری برای تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام استان تأکید کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری با اشاره به اهمیت شعار سال، گفت: مدیران استانی نباید در جذب سرمایه‌گذار منفعل باشند، بلکه باید با شناسایی افراد و شخصیت‌های کلیدی در حوزه‌های مختلف، ارتباطات مؤثری برقرار کنند.
وی افزود: شناسایی سرمایه‌گذاران بین‌المللی و مراجعه مستقیم به آن‌ها می‌تواند فرصت‌های بزرگی برای استان ایجاد کند.
استاندار خراسان رضوی همچنین بیان کرد: هر یک از ما باید نقش خود را به خوبی بشناسیم و بدانیم که برای پیشرفت و ارتقای استان چه نقشی را باید ایفا کنیم.
مظفری ادامه داد: شناخت دقیق نقش و وظایف این امکان را فراهم می‌کند که با جدیت در حوزه‌های مختلف وارد شویم و در جذب سرمایه‌گذاران، به‌ویژه سرمایه‌گذاران خارجی، بستر مناسبی را در استان فراهم کنیم.
وی همچنین بر استفاده از ظرفیت های استان در این زمینه تأکید کرد و افزود: در این راستا، باید ظرفیت‌های موجود در استان را شناسایی و ارزیابی کنیم و یک تیم عملیاتی و اجرایی تشکیل دهیم تا در یک فاز هدفمند پیش برویم.
استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: اگر قرار است اقداماتی در حوزه سرمایه‌گذاری برای استان انجام شود، باید پیروی یک استراتژی واحد و چارچوب مشخص باشد.
مظفری به پروژه‌های نیمه تمام استان نیز اشاره کرد و افزود: گام بعدی در حوزه سرمایه‌گذاری در استان که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است، تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام استان است.
استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: باید با رعایت تمامی چارچوب‌ها و جلوگیری از تخلفات، پروژه‌هایی که نیمه‌تمام مانده‌اند را از بلاتکلیفی خارج کرد، به عنوان مثال، پروژه پدیده و پروژه‌های مشابه آن، نیاز به اراده و همکاری همه دستگاه‌ها دارند تا مشکلاتشان حل شود.
مظفری خاطرنشان کرد: در این زمینه، باید تمامی تجارب استان را تجمیع کرده و با مطالعه و بررسی دقیق، مسائل مربوط به پروژه‌های نیمه‌تمام را به سرعت حل و فصل کنیم.
رضا جمشیدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: در پاییز امسال، استان ما موفق به کسب رتبه چهارم درحوزه کسب و کار در بین استان‌های کشور شده است.
وی در ادامه افزود: این در حالی است که در تابستان، رتبه دهم و در پاییز سال گذشته، رتبه بیست و پنجم را داشتیم.
جمیشیدی ادامه داد: این تغییرات نشان‌دهنده بهبود فضای کسب و کار استان و ترسیم چشم‌انداز بهتری برای افرادی است که قصد سرمایه‌گذاری در استان را دارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی همچنین بیان کرد: در پایشی که برای فضای کسب و کار استان نیز انجام شده، برخی از شاخص‌ها وضعیت بهتری نسبت به میانگین کشور دارند، در حالی که برخی دیگر نامناسب‌تر هستند.
وی در پایان تأکید کرد: قرار است این شاخص‌ها و اجزای خاص آن‌ها دوباره مورد بررسی قرار گیرند تا در جاهایی که احساس می‌کنیم وضعیت ما نسبت به میانگین کشوری یا سایر شاخص‌های استان نامناسب‌تر است، راهکارهای برون‌رفت از این وضعیت ان‌شاءالله اندیشیده شود.
علیرضا قامتی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه به شناسایی و تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام استان اشاره کرد و گفت: این اقدام از اولویت‌های کاری ما است و می‌تواند انگیزه‌ای برای سرمایه‌گذاران ایجاد کند و به آن‌ها این احساس را بدهد که در این حوزه کارهای مؤثری انجام شده است.
وی همچنین به نقش این پروژه ها در اقتصاد استان نیز اشاره کرد و افزود: هر یک از این پروژه‌ها در صورت راه‌اندازی، قابلیت ایجاد شغل دارند و این خود یک مزیت بزرگ برای استان به شمار می‌آید که می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی استان کمک کند.
وی در قسمت دیگر سخنان خود، جذب سرمایه‌گذار برای استان را مسأله ای با اهمیت دانست و ادامه داد: در بخش جذب سرمایه‌گذاران خارجی برای استان، شناسایی افراد و فراهم کردن بستر لازم برای فعالیت آن‌ها در استان، از دیگر اقدامات ضروری است که باید در این حوزه نیز تلاشی واحد و همگانی صورت پذیرد.
قامتی همچنین تأکید کرد: ما باید با جدیت برای پیشرفت استان تلاش کنیم و در این مسیر از هیچ چیز هراس نداشته باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی در پایان به اتحاد مدیران دستگاه های اجرایی استان برای گام برداشتن در مسیر پیشرفت استان تاکید ویژه کرد و افزود: در نهایت، اگر ما مدیران در کنار یکدیگر قرار بگیریم، قادر خواهیم بود کارهای بزرگی را برای ارتقای وضعیت استان در تمامی زمینه‌ها، به‌ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری، انجام دهیم.
لازم به ذکر است؛ در پایان جلسه، استاندار یک بازه زمانی تقریبا دو هفته‌ای را مشخص کردند تا در این مدت، رویکردها و راهبردهای اصلی برای تحقق شعار امسال اعلام شود.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/837788/سرمایه‌گذاری-برای-تولید-در-استان-نیازمند-همکاری-و-هماهنگی-دقیق-است
بستن   چاپ