پیام خراسان
مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی: رشد 15 درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی
سه شنبه 5 فروردين 1404 - 12:38:46
پیام خراسان - به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «سعید اصغریان» مدیرکل انتقال خون استان خراسان رضوی اظهار داشت: رشد 15 درصدی در اهدای خون توسط بانوان خراسانی در سال 1403 بخشی از تغییرات مثبت فرهنگی در جامعه است که می‌تواند به نجات جان بیماران کمک کند.
مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی بیان کرد: رشد 15 ممیز 61 درصدی اهدای خون بانوان در استان نشان‌دهنده افزایش آگاهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی شهروندان است.
وی اظهار کرد: تعداد 9853 نفر در سال 1403 موفق به اهدای خون شده‌اند که نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر برای تشویق و جلب توجه عمومی به اهمیت اهدای خون است.
اصغریان در ادامه بیان کرد: رشد 17 ممیز 59 درصدی در اهدای خون توسط اهداکنندگان بار اول به میزان 33303 واحد در سال 1403 بخشی از تغییرات مثبت فرهنگی در جامعه است که می‌تواند به نجات جان بیماران کمک کند.
مدیرکل انتقال خون استان در ادامه به آمار 5 درصدی با 169132 واحد خون در افزایش اهداکنندگان خون در استان در سال 1403 اشاره کرد و گفت: این افزایش نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌های ترویجی ماست و امید است که این روند ادامه‌دار باشد.
وی خواستار ادامه همکاری و مشارکت مردم برای افزایش ذخایر خون در استان شد وی همچنین از اهدای 89573 واحد خون توسط اهداکنندگان مستمر و رشد 4 ممیز 37 درصدی آنان خبر داد و گفت: هر واحد خون که اهدا می‌شود می‌تواند جان 3 نفر بیمار را نجات دهد.
اصغریان به برنامه‌های آینده اداره کل انتقال خون استان برای جذب بیشتر اهداکنندگان و برگزاری کمپین‌های آگاهی‌بخش نیز اشاره کرد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط اهدای 682 واحد خون در شب 23 ماه مبارک رمضان در استان اصفهان

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/838428/مدیرکل-انتقال-خون-خراسان-رضوی--رشد-15-درصدی-اهدای-خون-بانوان-در-خراسان-رضوی
بستن   چاپ