پیام خراسان
آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های جنوب شرقی کره جنوبی با 4 قربانی
سه شنبه 5 فروردين 1404 - 16:48:57
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های جنوب شرقی کره جنوبی به کشته شدن دست کم چهار نفر منجر شد. از این تعداد سه تن آتش‌نشان بودند.
حریق گسترده و پیشروی آتش در این جنگل‌ها همچنین صدها نفر را مجبور به ترک منازل کرده است. به نوشته رویترز، با توجه به شرایط کنونی، مقامات صرف نظر از سانچئونگ، سه منطقه دیگر را به عنوان «منطقه بحرانی ویژه» اعلام کرده‌اند.
این آتش‌سوزی‌ها تاکنون خسارت گسترده‌ای را به مناطق تحت تاثیر وارد کرده است. براساس گزارش‌ها این حریق که بزرگ‌ترین آتش‌سوزی این منطقه محسوب می‌شود، ظرف پنج روز گذشته حدود 147 کیلومتر مربع از اراضی جنوب شرقی کره جنوبی را سوزانده است. گزارش‌ها از وقوع بیش از 30 آتش‌سوزی در سراسر این کشور تحت تاثیر بادهای قدرتمند حکایت دارد.
منطقه بحرانی ویژه به مناطقی اطلاق می‌شود که نیازمند بودجه مضاعف و سایر اقدامات هستند. هان دوک سو، نخست وزیر کره جنوبی که پس از استیضاح یون سوک یول در ماه دسامبر، هم‌اکنون به عنوان رئیس جمهور موقت نیز فعالیت می‌کند، متعهد شده است که برای مهار آتش از هیچ کوششی فروگذار نکند.
کد خبر 6417095

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/838641/آتش‌سوزی-گسترده-در-جنگل‌های-جنوب-شرقی-کره-جنوبی-با-4-قربانی
بستن   چاپ