پیام خراسان
سند/ عراق برای نخستین‌بار به حمله موشکی ایران اعتراف کرد
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 02:10:15
پیام خراسان - گروه ساجد دفاع‌پرس: جمهوری اسلامی ایران پنجم فروردین سال 1364، برای پنجمین‌بار عراق را با موشک دوربرد هدف قرار دارد؛ این درحالی است که از این پنج حمله موشکی، چهار هدف آن بغداد بوده که به تخریب و ویرانی بانک «رافدین»، وزارت خارجه عراق و منازل حزب بغث انجامیده و پنجمین موشک ایران نیز، مقابل بانک ویران‌شده «رافدین» اصابت کرده است؛ بر این اساس رژیم بعث عراق با صدور یک بیانیه نظامی، به حمله موشکی ایران اعتراف کرد؛ درحالی که در حمله‌های فبلی سعی می‌کرد تا تخریب‌های ناشی از اصابت موشک‌های ایران را به اقدامات خرابکارانه ربط دهد.
روزنامه اطلاعت ششم فروردین سال 1364 درباره پنجمین حمله موشکی ایران به عراق نوشت
رژیم عراق برای نخستین‌بار به حمله موشکی ایران اعتراف کرد پس از اعتراف رژیم عراق به حمله موشکی بامداد دیروز رزمندگان اسلام به بغداد، خبرگزاری‌ها و رادیو‌های خارجی نیز صریحا اذعان داشتند که حمله دیروز ایران موشکی بوده است.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، پس از پرتاب پنجمین موشک ایران به مرکز بغداد، رژیم عراق برای نخستین‌بار آشکارا در یک بیانیه نظامی، اعتراف کرد که حمله ایران موشکی بوده است.
رژیم صدام پرتاب اولین و دومین موشک ایران به بغداد را که منجر به ویرانی بانک «رافدین» و تخریب تعداد زیادی از منازل اعضای حزب بعث عراق در منطقه اعیان‌نشین «کراره» و «المسیح» شد را ناشی از بمب‌گذاری عوامل ایران قلمداد کرده بود و در زمینه پرتاب دو موشک دیگر سکوت اختیار کرده بود.
خبرگزاری‌های خارجی که امر سرعت ارسال اخبار، از جمله اصول اولیه کارشان می‌باشد، پس از گذشت هشت ساعت (12:30) گزارش دقیقی از خسارات وارده به منطقه مورد اصابت پنجمین موشک ایران که به گفته فرانس‌پرس روبه‌روی بانک منهدم شده «رافدین» می‌باشد، به جهان مخابره نکرده‌اند.
برخی از خبرگزاری‌ها از جمله رویتر و فرانس‌پرس به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی خبر پرتاب پنجمین موشک ایران به پایتخت عراق را منتشر کرده و افزوده‌اند: حمله موشکی ایران به بغداد به تلافی حمله هواپیما‌های عراقی به دو کشتی تجاری در خلیج‌فارس صورت گرفته است.
رادیو بی‌بی‌سی در دو بخش ساعت 9:30 و 10:30 دقیقه صبح دیروز خود، ضمن اشاره به اعتراف رژیم عراق به حمله موشکی ایران به بغداد، گفت: جرالدبات خبرنگار بی‌بی‌سی لحظاتی پس از شنیدن صدای انفجار، گزارش داد که لحظاتی قبل از ساعت چهار بامداد به وقت محلی، من و بسیاری از شاهدان صدای انفجار عظیمی را شنیدیم، بلافاصله پس از آن، ناحیه هدف قرار گرفته تحت کنترل مامورین امنیتی درآمد و راه‌های منتهی به آن منطقه بسته شد.
خبرنگار بی‌بی‌سی هیچ‌گونه اشاره‌ای به نام و محلی که موشک ایران بدانجا اصابت کرده است، نمی‌کند و هیچ توضیحی نیز راجع به خسارات وارده به این منطقه اقتصادی نمی‌کند.
گزارشی از اوضاع آشفته بغداد
به گزارش واحد مرکزی خبر صدا و سیما، طبق اظهارات یکی از مسافرینی که اخیرا از بغداد وارد کویت شده است، به‌دنبال حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران به شهر بغداد، اوضاع داخلی این شهر کاملا مقشوش و درهم ریخته است؛ و نیرو‌های امنیتی و پلیس می‌کوشند اوضاع را تحت کنترل خود درآورند؛ بنابراین گزارش تدابیر نیرو‌های امنیتی عراق تاثیرات جدی برجای نگذاشته و مردم گروه‌گروه از این شهر خارج می‌شوند و کسانی که دارای اتومبیل بوده‌اند، پیش از دیگران از شهر خارج شده‌اند.
بر اساس اظهارات این مسافر، کرایه اتومبیل از بغداد به سایر شهر‌ها به‌سرعت افزایش یافته و به 250 دینار عراقی رسیده است و مردم برای کرایه اتومبیل به علت کمبود آن، دچار مشکل شده و گروه زیادی از مردم بغداد نیز پیاده به سمت شهر‌های مقدس و امن راه افتاده‌اند و زندگی مردم از وضع عادی آن کاملا خارج شده است.
همچنین شرکت‌های اتوبوسرانی بین شهری نیز به‌دستور رژیم عراق مجاز به حمل مسافر نیستند؛ بنابراین گزارش با وجود اینکه موشک‌های ایران هدف‌های تعیین‌شده‌ای را در بغداد هدف گرفته‌اند؛ ولی مردم احساس می‌کنند که فرار از بغداد و پناه بردن به چهار شهر امن کربلا، نجف، کاظمین و سامرا به نوبه خود یک اقدام موثر جهت تضعیف رژیم صدام است.
از سوی دیگر گزارش‌های رسیده حاکیست از زمان شروع گلوله‌باران شهر بندری بصره که امروز به‌صورت مرکز پشتیبانی لجستیک سپاه سوم و چهارم عراق درآمده است توسط رزمندگان اسلام، حرکت ستون کامیون‌های بازرگانی حمل مواد غذایی و مرکبات که از کشور‌های ترکیه، لبنان و اردن به مقصد کویت از شهر بصره و اطراف آن می‌گذرند، متوقف شده است و به همین جهت علاوه بر ایجاد کمبود شدید، قیمت مرکبات در کویت نیز افزایش بی‌سابقه‌ای پیدا کرده است و کانتینر‌های حامل مواد غذایی به مقصد کویت در شهر ناصریه منتظر باز شدن راه هستند و قسمت اعظم مواد غذایی متوقف شده، در حال فاسد شدن است؛ بنابراین گزارش، امنیت برای رژیم صدام در بغداد، امروز گذشته از موشک‌های ایران، به‌وسیله مبارزه انقلابیون مسلمان عراقی نیز تهدید می‌شود؛ به‌گونه‌ای که مامورین امنیتی صدام به تنهایی در خیابان‌ها حاضر نمی‌شود؛ بلکه به‌صورت دسته‌های دو و سه نفری به گشت‌زنی می‌پردازند. آن‌ها همچنین شب‌ها از حرکت در خیابان‌های فرعی خودداری می‌کنند؛ زیرا ممکن است هدف حملات ایذایی مردم قرار گیرند.
اعتراف آسوشیتدپرس به حمله موشکی ایران به بغداد
خبرگزاری آمریکائی آسوشیتد‌پرس نیز به پنجمین حمله موشکی قوای اسلام به بغداد اعتراف کرد.
این خبرگزاری، چون دیگر رسانه‌های غربی و بلندگو‌های تبلیغاتی رژیم صدام سعی داشت چهار حمله موشکی قبلی را به عنوان (خرابکاری در بغداد) مطرح کند.
اما با توجه به اعلام قبلی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تصمیم پرتاب پنجمین موشک، گزارش داد: ایران در اولین ساعات بامداد روز دوشنبه «دیروز» با شلیک یک موشک زمین به زمین دور‌برد علیه بغداد، حمله هوائی روز یکشنبه عراق به دو کشتی را تلافی کرد.
انتهای پیام/ 113

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/838783/سند--عراق-برای-نخستین‌بار-به-حمله-موشکی-ایران-اعتراف-کرد
بستن   چاپ