پیام خراسان
استاندار خراسان شمالی: 12 هزار و 500 نیرو در ستاد خدمات سفر فعالیت دارند
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 14:33:37
پیام خراسان - استاندار خراسان شمالی در بازدید از ایستگاه پویش ملی ایمنی و سلامت سفر در شهر حصار گرمخان، از فعالیت روزانه 12 هزار و 500 نفرروز در ستاد خدمات سفر استان خبر داد و بر اهمیت مشارکت عمومی در کاهش تصادفات جاده‌ای تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، بهمن نوری در حاشیه اجرای پویش «نه به تصادفات» اظهار داشت: "در قالب 11 کمیته تخصصی، 12 هزار و 500 نفرروز نیروی خدمات‌رسانی، روزانه به مسافران و زائران در استان خدمات ارائه می‌دهند.
" استاندار خراسان شمالی با اشاره به حجم بالای ترددهای نوروزی در استان، اعلام کرد: "از ابتدای سفرهای نوروزی تاکنون بیش از 716 هزار تردد در محورهای استان ثبت شده است. در همین راستا، 2 هزار و 553 فضای اسکان موقت برای مسافران فراهم شده که نسبت به سال گذشته 60 درصد افزایش یافته است."
وی ضمن تقدیر از راهداری، پلیس راهور و هلال احمر برای تلاش‌های شبانه‌روزی در خدمات‌رسانی به مسافران، تصریح کرد: "تمهیدات لازم برای اجرای هرچه بهتر پویش کاهش تصادفات با همکاری مردم در حال انجام است."
نوری خطاب به رانندگان بر احتیاط، رعایت قوانین و توجه به تابلوهای راهنمایی در مسیرهای ناآشنا تأکید کرد و افزود: "استراحت کافی در طول سفر و پرهیز از رانندگی در حالت خستگی، ضامن سفری ایمن و به‌یادماندنی است."
استاندار خراسان شمالی در پایان از تمامی مسافران و رانندگان درخواست کرد با رعایت دقیق مقررات راهنمایی و رانندگی، سفری ایمن و بدون حادثه را برای خود و دیگران رقم بزنند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/839079/استاندار-خراسان-شمالی--12-هزار-و-500-نیرو-در-ستاد-خدمات-سفر-فعالیت-دارند
بستن   چاپ