پیام خراسان
ورود زائران به مشهد از مرز 2 میلیون و 600 هزار نفر گذشت
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 17:28:13
پیام خراسان - جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی از ورود 2 میلیون و 648 هزار و 674 زائر و مسافر به خراسان رضوی خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام علی عسگری در جمع خبرنگاران اظهارداشت: ابن تعداد زائر و مسافر از 25 اسفند ماه گذشته تا پایان روز پنجم فروردین وارد استان و مشهد شده‌اند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی درباره وسایل حمل و نقل زائران بیان کرد:در این مدت تعداد 67 هزار و 933 نفر از طریق فرودگاه، 128 هزار و 311 نفر از طریق راه آهن، 124 هزار و 51 نفر از طریق وسایل حمل و نقل جاده‌ای و دو میلیون و 328 هزار و 379 نفر با وسایل حمل و نقل شخصی به خراسان رضوی و مشهد مشرف شده‌اند.
عسگری درباره مجموع میانگین ضریب اشغال واحدهای رسمی، موقت و اضطراری از 25 اسفند 1403 تا پنجم فروردین 1404 افزود: میانگین ضریب اشغال واحدهای اقامتی در این مدت 54 درصد و در مشهد 58 درصد بوده است.
وی با اشاره به اجرای پویش "نه به تصادف" در استان گفت: اقدامات پیشگیرانه در جاده‌های استان صورت گرفته است اما متاسفانه 31 نفر تاکنون در حوادث جاده ای جان خود را از دست داده اند.
انتهای پیام/282/.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/839222/ورود-زائران-به-مشهد-از-مرز-2-میلیون-و-600-هزار-نفر-گذشت
بستن   چاپ