پیام خراسان
وزیر راه: خدمات فرودگاهی باید برای همه در دسترس باشد
پنجشنبه 7 فروردين 1404 - 23:33:43
پیام خراسان - آفتاب‌‌نیوز :
فرزانه صادق عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد، افزود: در ارزیابی از فرودگاه مشهد، تمام خدمات قابل دسترس برای اقشار مختلف مردم بود.
وی اضافه کرد: خدمات نوروزی فرودگاه بین‌المللی مشهد از حیث روانی اثرگذاری بسیار مثبتی دارد و این خدمات سبب می‌شود مطالبات مردم نسبت به خدمات فرودگاهی پاسخ داده شده و رضایتمندی مسافران افزایش یابد.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: مهم‌ترین موضوع در اقدامات اخیر فرودگاه مشهد، توجه ویژه به مردم و حال مسافران بود که رویکرد مثبتی است.
صادق افزود: مسافران نسبت به‌حقوق خود باید واقف باشند و ما نیز باید توجه گسترده‌ای به حقوق مسافران داشته باشیم.
وزیر راه و شهرسازی عصر امروز در سفر به مشهد، از اقدامات مختلف نوروزی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد بازدید کرد و در جریان عملیات خدمات‌رسانی به زائران نوروزی امام رضا (ع) قرار گرفت.
فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد با گستره 540 هکتار، پس از فرودگاه «مهرآباد» تهران، دومین فرودگاه پرترافیک کشور است که به طور میانگین روزانه 180 پرواز و در زمان اوج مسافرت‌ها روزانه تا 250 پرواز ورودی و خروجی در آن انجام می‌شود.
منبع: خبرگزاری ایرنا

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/839886/وزیر-راه--خدمات-فرودگاهی-باید-برای-همه-در-دسترس-باشد
بستن   چاپ