پیام خراسان
امدادرسانی هلال‌ احمر شیروان به 34 مصدوم حوادث رانندگی
جمعه 8 فروردين 1404 - 09:06:25
پیام خراسان - محسن نوروزی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: در ایام نوروز تیم‌های امدادی جمعیت هلال‌احمر شیروان در 12 عملیات جداگانه به 34 حادثه‌دیده سوانح جاده‌ای در محورهای مختلف امدادرسانی کرده است.
وی افزود: مهم‌ترین حوادث امدادرسانی شده شامل انحراف و واژگونی چند خودرو در محورهای مختلف بود که تیم‌های هلال‌احمر شیروان با حضور به‌موقع در محل حوادث، اقدامات اولیه درمانی را انجام داده و مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کردند.
رئیس جمعیت هلال‌احمر شیروان با اشاره به افزایش ترددهای جاده‌ای در ایام نوروز گفت: از همه رانندگان درخواست می‌کنیم با رعایت سرعت مطمئنه و پرهیز از رانندگی در حالت خستگی و خواب‌آلودگی، از وقوع حوادث تلخ جلوگیری کنند.
نوروزی با اشاره به آماده‌باش کامل پایگاه‌های امداد و نجات در شهرستان افزود: تیم‌های امدادی هلال‌احمر به‌صورت شبانه‌روزی خدمات ارائه می‌کنند

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/839973/امدادرسانی-هلال‌-احمر-شیروان-به-34-مصدوم-حوادث-رانندگی
بستن   چاپ