پیام خراسان
جشنواره بین‌المللی علم مثبت صفر برای اولین بار در برزیل برگزار می‌شود!
شنبه 9 فروردين 1404 - 15:39:33
پیام خراسان - برنا - گروه علمی و فناوری: جشنواره بین‌المللی علم مثبت صفر (0+)، در سال 2025 برای اولین بار در کشور برزیل برگزار خواهد شد.
جشنواره بین‌المللی علم مثبتِ صفر (0+) (Nauka +0) که با هدف ترویج علم و فناوری در سراسر جهان فعالیت می‌کند، در سال 2025 برای اولین بار در کشور برزیل برگزار خواهد شد.
به گزارش تس روسیه، این رویداد علمی یک هفته قبل از اجلاس سران بریکس در تیرماه 2025 در شهر ریودوژانیرو میزبانی می‌شود.
در این نمایشگاه دستاورد‌های علمی روسیه و همکاری‌های مشترک با کشور‌های عضو بریکس و سایر ملل، با هدف الهام‌بخشی به جوانان و معرفی آخرین پیشرفت‌های علمی و فناوری انجام می‌شود.
بیشتر بخوانید رمز و راز عملکرد مغز زیر ذره‌بین محققان ایرانی شناسایی ژن‌های کلیدی برای مبارزه با انگل گیاهی داروی جدید ضد درد بدون اعتیاد ساخته شد/ پایان نگرانی‌ها از مسکن‌های اوپیوئیدی
جشنواره مذکور فرصتی منحصر‌به‌فرد برای نمایش قدرت علمی روسیه و همکاری‌های بین‌المللی در آستانه اجلاس بریکس است.
این جشنواره از سال 2006 راه‌اندازی شده‌است و از سال 2015 با هدف ارائه توانمندی‌های علمی روسیه و جذب شریک و سرمایه‌گذار، به‌شکل بین‌المللی برگزار می‌شود. عدد صفر در عنوان نام نمایشگاه، نشان‌دهنده عدم محدودیت سنی شرکت در آن است.
انتهای پیام/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/840752/جشنواره-بین‌المللی-علم-مثبت-صفر-برای-اولین-بار-در-برزیل-برگزار-می‌شود!
بستن   چاپ