پیام خراسان
آماده‌باش کامل مشهد برای عید فطر
شنبه 9 فروردين 1404 - 19:44:49
پیام خراسان - قائم‌مقام ستاد مناسبت‌های شهرداری مشهد از آماده‌باش کامل مشهد برای عید فطر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، مهدی یعقوبی اظهار کرد: در راستای رفاه حال زائران و شهروندان، سرویس‌دهی قطار شهری در خطوط 1 و 2 در روز عید فطر به‌صورت رایگان انجام می‌شود.
وی افزود: به‌منظور خدمات‌رسانی بهتر، ساعات فعالیت قطار شهری دو ساعت افزایش پیدا می‌کند و از ساعت 5:00 صبح آغاز خواهد شد، همچنین سرفاصله زمانی قطارها در این روز به دو دقیقه کاهش پیدا می‌کند تا زائران و مسافران بتوانند سریع‌تر به مقصد برسند.
قائم‌مقام ستاد مناسبت‌های شهرداری مشهد گفت: 270 دستگاه اتوبوس در مسیرهای عبوری و منتهی به حرم مطهر رضوی خدمات‌رسانی خواهند کرد. این مسیرها شامل خطوط 800، 801، 802، 830، 831، 12، 50، 62، 82، 86 و 210 است که از پایانه‌های امام رضا (علیه‌السلام)، طبرسی، وکیل‌آباد، امامیه، الهیه، شهید بسکابادی، شهدا، زکریا و گردشگری زائران را جابه‌جا خواهند کرد.
یعقوبی افزود: 40 دستگاه مینی‌بوس صلواتی نیز برای حمل‌ونقل زائران از ابتدای خیابان شیرازی، تقاطع شهید گمنام و میدان شهدای مسجد گوهرشاد به نزدیک‌ترین نقطه حرم مطهر اختصاص پیدا کرده است.
کد خبر 853465

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/840852/آماده‌باش-کامل-مشهد-برای-عید-فطر
بستن   چاپ