پیام خراسان
خسارت 165 میلیارد تومانی تگرگ به کشاورزی بردسکن ‌
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 12:49:28
پیام خراسان - مدیر جهاد کشاورزی بردسکن از خسارت حدود 165 میلیارد تومانی به کشاورزی شهرستان درپی بارش تگرگ و سرمازدگی خبر داد. - اخبار استانها -
مهدی مسروری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از بردسکن در حاشیه بازدید از باغات انار و انگور شهرستان در پی بارش شدید تگرگ و سرمازدگی اظهارداشت: در پی بارش شدید باران و تگرگ در روزهای گذشته خسارت فراوانی به محصولات باغی شهرستان بردسکن وارد شد.
وی افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده و گزارش اولیه کارشناسان مدیریت‌ جهاد کشاورزی بردسکن میزان خسارت وارده در سطح 760 هکتار محصولات باغی شامل انگور ، انار ، گردو و میوه های سر درختی در بخش‌های مرکزی، شهرآباد و بخش کوهپایه بردسکن است.
مسروری با بیان اینکه در اثر بارش شدید تگرگ محصولات باغی ذکر شده بین 30 تا 100 درصد خسارت وارد شده است اظهار داشت : بر اساس گزارشات اولیه ارزش خسارت وارده به مبلغ 165 میلیارد تومان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن از کشاورزان خواست نسبت به بیمه محصولات کشاورزی خود اهتمام جدی داشته باشند چرا که تنها راه پرداخت غرامت به خسارت دیدگان ناشی از حوادث غیر مترقبه تحت پوشش قرار دادن محصولات کشاورزی است.
انتهای پیام/282

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/841129/خسارت-165-میلیارد-تومانی-تگرگ-به-کشاورزی-بردسکن-‌
بستن   چاپ