پیام خراسان
محدودیت‌های ترافیکی عید سعید فطر در بیرجند اعلام شد
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 12:50:24
پیام خراسان - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی از اعمال محدودیت های ترافیکی نماز عید فطر در بیرجند خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سرهنگ علیرضا رضایی با اعلام این خبر اظهارداشت: با توجه به اینکه مردم خداجوی شهرستان بیرجند در صبح روز عید فطر جهت برگزاری نماز به مصلی المهدی(عج) مراجعه می‌کنند به منظور تسهیل در عبور و مرور و جلوگیری از مشکلات ترافیکی، محدودیت‌های ترافیکی اعمال خواهد شد.
وی افزود: از ساعت 1 بامداد روز عید سعید فطر پارک تمام وسایل نقلیه در مقابل مصلی، سرتاسر بلوار نماز (هر دولاین) و بلوار صنعت و معدن تقاطع شهید شهاب تا تقاطع دانشگاه صنعتی و بالعکس ممنوع خواهد بود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی گفت: از ساعت 5 صبح تردد وسایل نقلیه در بلوار نماز و بلوار صنعت و معدن تقاطع شهید شهاب تا تقاطع دانشگاه صنعتی و بالعکس ممنوع خواهد بود.
رضایی تاکید کرد: با توجه به ظرفیت کم پارکینگ‌ها، شهروندان از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند و در صورت حضور با خودروی شخصی وسایل نقلیه خود را در حاشیه بلوار پیامبر اعظم(ص)، پارکینگ‌های حاشیه کاجستان و فضای اطراف تالار کیان پارک کنند.
وی گفت: رانندگان از پارک وسایل نقلیه به صورت نامنظم که برای پارک و توقف سایر وسایل نقلیه مشکل ایجاد کند جدا خودداری کنند و شهروندان ، همکاری لازم با خادمین خود در پلیس راهور برای تسهیل در عبور و مرور و چینش خودروها در پارکینگ‌ها داشته باشند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی یادآور شد: پس از نماز عید فطر دو لاین عبوری بلوار صنعت و معدن به طرف میدان ابن حسام یکطرفه خواهد شد.
انتهای پیام/ 252

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/841137/محدودیت‌های-ترافیکی-عید-سعید-فطر-در-بیرجند-اعلام-شد
بستن   چاپ