پیام خراسان
حمله آفت جوانه‌خوار به 25 هزار هکتار از جنگل‌های بلوط ‌
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 17:34:31
پیام خراسان - معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از 25 هزار هکتار از جنگل‌های استان درگیر آفت جوانه‌خوار بلوط است. - اخبار استانها -
رهام باقرپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج‌ اظهار داشت: مقابله با این آفت با عملیات محلول پاشی پودر بیولوژیک بی تی، در سطح 600 هکتار از جنگل‌های بخش پاتاوه شهرستان دنا آغاز شده است.
وی با بیان اینکه مقابله با آفت یاد شده در کهگیلویه وبویراحمد با پیش بینی 20 میلیارد ریال اعتبار برنامه ریزی شده است، افزود: قرارداد محلول پاشی در کانون‌های آفت پروانه جوانه خوار بلوط یاد شده در استان با پیمانکار بخش خصوصی بسته شده است.
باقرپور خاطرنشان کرد: پروانه جوانه خوار بلوط (Tortrix viridana L) که در چند دهه اخیر، گونه‌های مختلف بلوط را مورد حمله قرار داده آفتی بسیار مخرب است.
معان حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری استان از آغاز مقابله با آفت جوانه خوار بلوط در جنگل‌های استان خبر داد و افزود: روند آفت را در سطح جنگل‌های استان تحت نظر و بازدید مستمر داریم و هم اکنون مقابله با آفت جوانه خوار بلوط را با عملیات محلول پاشی پودر بیولوژیک بی تی، در سطح 600 هکتار از جنگل های بخش پاتاوه شهرستان دنا آغاز کرده‌ایم.

پیام خراسان


انتهای پیام/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/841358/حمله-آفت-جوانه‌خوار-به-25-هزار-هکتار-از-جنگل‌های-بلوط-‌
بستن   چاپ