پیام خراسان
مشارکت بیش از 8 هزار دانش آموز در محفل دانش آموزی جزءخوانی قرآن
دوشنبه 11 فروردين 1404 - 08:14:20
پیام خراسان - - بهدانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: امسال در ایام ماه پر برکت رمضان، توفیق داشتیم برای نخستین بار در شهرستان، میزبان محفل جزءخوانی قرآن کریم دانش‌آموزی با عنوان جوانه‌های وحی با تلاوت قاریان دانش‌آموز باشیم.
او افزود: این محفل نورانی با مشارکت بیش از 8 هزار و 300 دانش آموز دختر و پسر از 75 مدرسه این شهرستان هر روز در محل هیئت محبان الزهرا (سلام الله علیها) شهر بیرجند و به صورت پخش زنده از شبکه سراسری آموزش برگزار شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بیشتر بخوانید
برنامه‌های قرآنی کانون‌های مساجد در ماه رمضان بهدانی بیان کرد: ترویج فرهنگ قرآن بین دانش‌آموزان از رسالت‌های دستگاه تعلیم و تربیت است که تحقق آن، راهکار و بستر‌های متفاوتی دارد و محافل انس با قرآن کریم و جزءخوانی از جمله این راهکار‌ها است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند بر نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در بین دانش آموزان تأکید کرد و گفت: برگزاری محفل انس با قرآن، مسابقات زندگی با آیه‌ها و درس‌هایی از قرآن نقش موثری در زمینه فرهنگ سازی این مهم در مدارس دارد.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/841588/مشارکت-بیش-از-8-هزار-دانش-آموز-در-محفل-دانش-آموزی-جزءخوانی-قرآن
بستن   چاپ