پیام خراسان
انجام بیش از 3 هزار ماموریت نوروزی توسط اورژانس خراسان‌شمالی
يکشنبه 17 فروردين 1404 - 14:42:34
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با ایسکانیوز اظهار داشت: طرح سلامت نوروزی از تاریخ 25 اسفند 1403 تا ابتدای روز 16 فروردین 1404 اجرا شد.
وی به اقدامات اورژانس استان اشاره کرد و گفت: 3 هزار و 148 ماموریت توسط اورژانس خراسان‌شمالی انجام شد که نقش مهمی در ارائه خدمات درمانی به مصدومان و بیماران ایفا کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی افزود: این ماموریت‌ها شامل 594 ماموریت به حوادث تصادفی و 2 هزار و 553 ماموریت به موارد غیرتصادفی بوده است.
هاشمی ادامه داد: در ماموریت‌های تصادفی، 781 نفر از مصدومان به بیمارستان‌ها منتقل شدند و 131 نفر نیز در محل حادثه درمان شدند.
وی بیان کرد: همچنین در حوزه ماموریت‌های غیر تصادفی، هزار و 510 بیمار به مراکز درمانی منتقل شدند و هزار و 43 نفر از بیماران در محل حادثه درمان شدند.
خبرنگار: انسیه حاتمی
انتهای پیام/
کد خبر: 1263571 برچسب‌ها بجنورد سفر های نوروزی

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/844491/انجام-بیش-از-3-هزار-ماموریت-نوروزی-توسط-اورژانس-خراسان‌شمالی
بستن   چاپ