پیام خراسان
بازگشت مریل استریپ به پرده سینما با نقشی در فیلم جدید گرتا گرویگ
دوشنبه 18 فروردين 1404 - 19:35:06
پیام خراسان - : طبق گزارش نکسوس پوینت نیوز و تأیید وب‌سایت ددلاین، استریپ 75 ساله قرار است در فیلم جدید نتفلیکس بازی کند؛ فیلمی که اقتباسی خواهد بود از «برادرزاده جادوگر»؛ ششمین کتاب از مجموعه‌ی نارنیا نوشته‌ی سی. اس. لوئیس، اما از نظر زمانی اولین کتاب این مجموعه به‌شمار می‌آید.
به گزارش گاردین، در کتاب‌های «نارنیا»، اصلان شیری باوقار و شبه‌عالِم است که معمولاً به‌عنوان شخصیتی مذکر به تصویر کشیده می‌شود و اغلب به‌عنوان نمادی مسیحی تفسیر می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
داستان «برادرزاده‌ جادوگر» بر محور دو کودک به نام‌های دیگوری کرک و پولی پلامر می‌چرخد که از طریق عموی دیگوری، اندرو، وارد دنیایی جادویی می‌شوند. همچنین مذاکراتی با دنیل کریگ برای حضور در فیلم در جریان است، و گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که او نقش عموی داستان را بازی خواهد کرد. چارلی ایکس‌سی‌ایکس نیز در صف ایفای نقشی در این فیلم قرار دارد و شایعه شده که ممکن است نقش جادیس، ساحره‌ سفید، را بر عهده داشته باشد. این فیلم نخستین اثر گرتا گرویگ از زمان موفقیت عظیم باربی خواهد بود؛ فیلمی که بیش از 1.4 میلیارد دلار در گیشه‌ی جهانی فروش داشت. او در سال 2020 به عنوان بخشی از قرارداد نتفلیکس در سال 2018 برای اقتباس از مجموعه آثار لوئیس به این پروژه پیوست؛ فیلم ابتدا در سراسر جهان در سینماهای IMAX در روز شکرگزاری سال 2026 اکران می‌شود و سپس به پلتفرم نتفلیکس خواهد آمد.
استریپ پیش‌تر نیز در یکی دیگر از اقتباس‌های گرویگ از ادبیات کلاسیک کودکان، یعنی نسخه‌ سال 2019 زنان کوچک اثر لوییزا می آلکوت حضور داشته است. این بازیگر از زمان ایفای نقش در فیلم «بالا را نگاه نکن» (Don’t Look Up) محصول سال 2021 دیگر بر پرده‌ی سینما ظاهر نشده، اما شایعه شده که قرار است امسال در دنباله‌ فیلم «شیطان پرادا می‌پوشد» بازگردد.
رونالد پیکاپ و دیوید سوشه از جمله بازیگرانی هستند که در نسخه‌های تلویزیونی و رادیویی معروف بی‌بی‌سی از وقایع‌نگاری نارنیا به صداپیشگی نقش اصلان پرداخته‌اند، در حالی که لیام نیسون این نقش را در سه فیلم نارنیا که بین سال‌های 2005 تا 2010 ساخته شد، ایفا کرد.
سایر فیلم‌هایی که موجودات الهی را با بازیگران زن بازآفرینی کرده‌اند شامل دوگما (با بازی آلنِس موریست)، کلبه (با بازی اکتاویا اسپنسر) و فیلم در حال ساخت عیسی مسیح سوپراستار (با بازی سینتیا اریوو) هستند. همچنین ووپی گلدبرگ دو بار نقش خالق هستی را ایفا کرده است: در فیلم‌های «ذره‌ای بهشت» و «کریسمس بسیار شاد ماپت‌ها».
کد خبر 935338 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سینمای جهان کارگردانان سینمای جهان بازیگران سینما و تلویزیون جهان

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/844614/بازگشت-مریل-استریپ-به-پرده-سینما-با-نقشی-در-فیلم-جدید-گرتا-گرویگ
بستن   چاپ