پیام خراسان
اختصاص 50 میلیارد برای بازنگری طرح جامع شهر بجنورد
دوشنبه 18 فروردين 1404 - 23:30:32
پیام خراسان - سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری خراسان شمالی از اختصاص 50 میلیارد ریال اعتبار برای بازنگری طرح جامع شهر بجنورد خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، سید مجتبی علوی عصر امروز در نشست علنی شورای سهر بجنورد، اطهار داشت: مدیریت شهری موظف به اجرای عملی شعار سال در قالب محورهای گردشگری، ساخت‌وساز و املاک است.
وی از شهرداری‌ها و شوراهای شهر خواست تا قوانین مرتبط در برنامه هفتم توسعه را احصا کرده و برنامه‌ریزی‌های خود را بر اساس این الزامات تنظیم کنند.
سرپرست معاونت عمرانی استاندار بر تحرک و همدلی میان شوراهای شهر و توانمندی‌های شهرداری‌ها تأکید کرد و اظهار داشت: ایجاد ثروت و جذب سرمایه‌گذاری باید با ابتکار و تلاش خود شوراها و شهرداری‌ها آغاز شود. فرصت‌های سرمایه‌گذاری باید واضح، کاربردی و دارای شناسنامه باشند تا سرمایه‌گذاران با اطمینان بتوانند وارد عرصه شوند.
وی در ادامه پیشنهاد برگزاری یک رویداد ویژه در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار را مطرح کرد و افزود: شناخت دقیق ظرفیت‌های قانونی از جمله قوانین درآمدهای پایدار و مشارکت عمومی-خصوصی و اشراف کامل به اختیارات شورای شهر کلید حل بسیاری از مشکلات است.
علوی مقدم تأکید کرد که شورای شهر تنها محدود به شهرداری نیست بلکه وظیفه مدیریت و نظارت بر فعالیت‌های خدمات‌رسانی شهری را برعهده دارد.
وی شوراها را موظف دانست تا با دعوت از مدیران دستگاه‌های متولی، برنامه‌های آنان را دریافت کنند و یک هماهنگی جامع در سطح مدیریت شهری ایجاد کنند.
علوی مقدم در ادامه خبر از اختصاص 50 میلیارد ریال اعتبار جهت بازنگری طرح جامع بجنورد خبر داد و همچنین پیشنهاد تهیه طرح جامع حریم شهر را در دستور کار شهرداری بجنورد و اداره‌کل راه و شهرسازی اظهار کرد: باید کاری کرد تا از گسترش ساخت‌وسازهای غیرمجاز جلوگیری شود.
سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری در بخش دیگری از سخنان خود به مهم‌ترین چالش‌های پیش روی سرمایه‌گذاران استان اشاره کرد.
وی طولانی بودن و شفاف نبودن فرآیندهای اداری، نبود زیرساخت‌های مناسب و ضعف در معرفی ظرفیت‌های استان را به دلیل آموزش ناکافی نیروهای انسانی عنوان کرد و افزود: این مسائل از جمله مواردی است که استاندار نیز بر آن تاکید داشته و باید در دستور کار مدیران اجرایی قرار گیرد. همچنین رسانه‌ها نیز باید این موضوعات را از مسئولان مطالبه کنند.
علوی مقدم همچنین بر شفافیت در فرآیندهای انتخاب پیمانکاران و حذف انحصار تاکید کرد و با انتقاد از رفتار محافظه‌کارانه برخی مدیران گفت: با همکاری دستگاه‌های نظارتی می‌توان پروژه‌های بزرگ و حتی پرریسک را اجرایی کرد؛ چرا که هدف اصلی، حفظ حقوق مردم و بهره‌مندی صحیح از منابع است. در عین حال باید امتیازات هوشمندانه‌ای برای جذب سرمایه‌گذار تعریف شود که هم منافع عمومی و هم سرمایه‌گذار را به خوبی تأمین کند.
سرپرست معاونت امور عمرانی استان همچنین ساماندهی تابلوهای اماکن تجاری، اختصاص اعتبارات برای تسویه بدهی‌های ادارات به شهرداری‌ها و تغییر و تحول خدمات شهری گلستان‌شهر از راه‌وشهرسازی به شهرداری را از جمله موضوعاتی دانست که باید در اولویت کاری دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد.
وی برای تحقق این موارد، یک مهلت سه‌ماهه تعیین کرد و خواستار عملکرد جدی و نتیجه‌محور در این خصوص شد.
انتهای پیام/311

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/845004/اختصاص-50-میلیارد-برای-بازنگری-طرح-جامع-شهر-بجنورد
بستن   چاپ