پیام خراسان
ممنوعیت فروش برخی گیاهان دارویی در خراسان شمالی
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 08:30:37
پیام خراسان - فارس / فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان‌شمالی گفت: فروش گیاهان دارویی و خوراکی خودرو کاملاً ممنوع است و برداشت بیشتر آنها نیز غیرمجاز و برداشت برخی نیز مشروط به اخذ مجوز از منبع طبیعی است.
رضا اصیل، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان‌شمالی اظهار کرد: باتوجه‌به رویش و رشد گیاهان دارویی و خوراکی در مراتع استان، برداشت خارج از چهارچوب این گیاهان ممنوع است.
بازار
وی گفت: فروش گیاهان دارویی و خوراکی خودرو کاملاً ممنوع است و برداشت بیشتر آنها نیز غیرمجاز و برداشت برخی نیز مشروط به اخذ مجوز از منبع طبیعی است.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان‌شمالی افزود: کرفس وحشی، شقایق، انواع سرخس و کشمش کولی از جمله گیاهانی هستند که افراد مجاز به برداشت آنها در سطح استان نیستند.
اصیل ادامه داد: آویشن، آنخ و چریش گونه‌هایی هستند که برداشت آنها مشروط به اخذ مجوز و برای مصرف شخصی ممنوعیتی ندارد.
وی تصریح کرد: باتوجه‌به کمبود بارندگی در سال جاری و از طرفی رویش کند گیاهان، به مردم توصیه می‌شود بااحتیاط و دلسوزی بیشتری نسبت به طبیعت رفتار کنند.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/845055/ممنوعیت-فروش-برخی-گیاهان-دارویی-در-خراسان-شمالی
بستن   چاپ