پیام خراسان
خراسان جنوبی
سهم 60 درصدی سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در فروش صنایع دستی نوروزی
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 10:13:19
پیام خراسان - از فروش محصولات صنایع‌دستی خراسان جنوبی در ایام نوروز 60 درصد مربوط به سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی بوده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی در بازدید از یکی از کارگاه‌های سنگ‌های قیمتی ونیمه قیمتی شهرستان خوسف گفت:
برآبادی افزود: این رشته صنایع‌دستی از رونق خوبی برخوردار است و حدود هزار و 200 نفر در این رشته فعالیت دارند.
به گفته وی تراش سنگ از جمله رشته‌های صنایع‌دستی است که از ارزش افزوده 500 درصدی برخوردار است.
برآبادی با اشاره به اینکه استان ما از معادن سنگ زیادی برخوردار است بر جلوگیری از خام فروشی و تولید و عرضه در شهرستان و استان تاکید کرد.
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی افزود: شهرستان خوسف یکی از مراکز مهم تولید گوهرسنگ‌ها به شمار می‌رود، توسعه این رشته در شهرستان در دستور کار قرار دارد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/845124/سهم-60-درصدی-سنگ‌های-قیمتی-و-نیمه-قیمتی-در-فروش-صنایع-دستی-نوروزی
بستن   چاپ