پیام خراسان
اضافه شدن یک پرواز جدید به پروازهای فرودگاه بیرجند
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 11:39:09
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، عظیم طهماسبی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در برنامه تابستانی فرودگاه شهید کاوه بیرجند چهارشنبه‌ها به دلیل ابطال پروازهای مشهد و تهران، هواپیمایی ایران ایر بدون پرواز بودیم.
وی افزود: با رایزنی استاندار محترم و پیگیری این اداره کل یک پرواز در روز چهارشنبه در مسیر تهران-بیرجند-تهران برقرار شد.
طهماسبی اظهار داشت: پرواز هواپیمایی پارس ایر چهارشنبه هر هفته ساعت 19:05 از تهران آغاز ساعت 20:15 وارد فرودگاه بیرجند شده و ساعت 21:00 بیرجند را به مقصد تهران ترک خواهد کرد.
وی افزود: با برقراری این پرواز تعداد پروازهای فرودگاه بیرجند به 20 پرواز در هفته افزایش پیدا کرد.
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر در تمام روزهای هفته پرواز در مسیر تهران-بیرجند-تهران برقرار است.
وی یادآور شد: با این وجود اما نیازمند برقراری یک یا دو پرواز دیگر در مسیر یاد شده و همچنین نیازمند برقراری یک تا دو پرواز در مسیر مشهد-بیرجند-مشهد هستیم.
طهماسبی خاطر نشان کرد: در این راستا مکاتبات و پیگیری‌ها توسط این اداره کل در حال انجام است و امیدواریم بتوانیم با یکی از ایرلاین‌های فعال کشور جهت برقراری پروازهای یاد شده به نتیجه برسیم.
مدیر کل فرودگاه‌های استان خراسان جنوبی گفت: پروازهای حج عمره این فرودگاه با انجام آخرین پرواز در روز جمعه 15 فروردین به اتمام رسیده است.
وی افزود: از ابتدای سال گذشته میزبان 37 پرواز رفت و برگشت زائرین حج عمره بودیم و بیش از 5 هزار و 800 نفر زائر از طریق فرودگاه شهید کاوه بیرجند به سرزمین وحی اعزام و پذیرش شدند.
طهماسبی افزود: طبق اعلام اولیه سازمان حج و زیارت حدود بازه 25 اردیبهشت ماه پروازهای حج تمتع از فرودگاه شهید کاوه بیرجند آغاز خواهد شد.
وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود میزبان 6 پرواز خروجی به سرزمین وحی باشیم یادآور شد: آمادگی کامل جهت پذیرش پروازهای حج تمتع را داریم و امیدواریم همچون سنوات گذشته میزبان شایسته زائرین بیت الله الحرام باشیم.
کد خبر 6428186

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/845240/اضافه-شدن-یک-پرواز-جدید-به-پروازهای-فرودگاه-بیرجند
بستن   چاپ