پیام خراسان
اختصاص 3400 میلیارد ریال به شیروان؛ پروژه‌های عظیم در راه است
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 12:30:08
پیام خراسان - ایرنا / نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی گفت: سه هزار و 400 میلیارد ریال در لایحه بودجه 1404 به این شهرستان اختصاص یافت که برای طرح های ملی و استانی شهرستان هزینه خواهد شد.
عباس قدرتی، نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مبلغ 300 میلیارد ریال از محل ردیف اعتبارات توازن یک برای طرح های استانی شهرستان و 500 میلیارد ریال از محل اعتبارات متفرقه برای طرح های ملی شهرستان اختصاص داده شد.
بازار
وی افزود: همچنین 2 هزار و 600 میلیارد ریال از محل اعتبارات توازن 2 به این شهرستان اختصاص یافت.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: مجموع اعتبارات تخصیص یافته به شیروان از طریق کمیسیون تلفیق امسال از 300 میلیارد ریال به سه هزار و 400 میلیارد ریال رسید.
وی یادآور شد: اعتبارات تخصیصی می تواند به پیشرفت و توسعه زیرساخت های شهرستان کمک بزرگی کند و امید می رود با همکاری تمامی نهادها و دستگاه های مربوطه این منابع جذب و به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد.
قدرتی تاکید کرد: پیشنهاد افزایش اعتبار سهم نمایندگان در کمیسیون تلفیق داده شده و در صحن مورد تصویب قرار گرفت.
شهرک صنعتی شیروان با بیش از 350 هکتار مساحت بزرگترین شهرک صنعتی خراسان شمالی است و در این شهرک 90 واحد صنعتی مستقر و فعال هستند.
شهرستان شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در 60 کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/845274/اختصاص-3400-میلیارد-ریال-به-شیروان؛-پروژه‌های-عظیم-در-راه-است
بستن   چاپ