پیام خراسان - فارس / جانشین فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از دستگیری سرشبکه قاچاق انسان در مرزهای ایران و افغانستان با اقدامات امنیتی خبر داد.
سرهنگ حسین سیفی، جانشین فرمانده مرزبانی خراسان رضوی اظهار کرد: مرزبانان هنگ مرزی تایباد با انجام اقدامات و شگردهای پلیسی موفق به شناسایی محل اختفای یکی از سرشبکههای قاچاق انسان در مرزهای مشترک ایران و افغانستان شدند.
بازار
![]()
وی افزود: در این عملیات، فردی به نام «ح.ر» بهعنوان سرشبکه و «همسرش» در یکی از روستاهای مرزی تربتجام دستگیر و تحویل مراجع ذیصلاح شدند.
جانشین فرمانده مرزبانی خراسان رضوی ادامه داد: مرزبانان از اشرافیت اطلاعاتی و عملیاتی بالایی برخوردارند و آماده مقابله با هر گونه باند قاچاق در مرزها هستند.
خراسان رضوی دارای 300 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان است که تحت حفاظت و حراست هنگ مرزی تایباد قرار دارد.
شهرستانهای صالحآباد، تربتجام، تایباد و خواف در همجواری با مرزهای ایران و افغانستان واقع شدهاند.
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/845597/دستگیری-سرشبکه-قاچاق-انسان-در-مرزهای-ایران-و-افغانستان