پیام خراسان
راز شکنجه 4 ساله یک طلبه فاش شد! تدفین غریبانه در بغداد!
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 10:39:39
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از دفاع پرس، عملیات «بدر» عملیات گسترده نظامی رزمندگان ایرانی در دوران دفاع مقدس بود که در اسفندماه 1363 به مدت 10 روز در منطقه هورالعظیم، به فرماندهی سپاه و با مشارکت نیروی زمینی ارتش، علیه نیرو‌های ارتش عراق انجام شد.

پیام خراسان

این عملیات در تاریخ 19 اسفند 1363 آغاز شد و تا 29 اسفند 1363 ادامه داشت.
نیرو‌های ایرانی در پیشروی اولیه از جزایر مجنون، موفق به گرفتن پاسگاه ترابه و تسخیر بخشی از بزرگراه بغداد - بصره شدند. مهدی باکری فرمانده لشکر 31 عاشورا، از جمله شهدای عملیات بدر بود.

پیام خراسان

کمال سال 1342 در شهرستان ارومیه به دنیا آمد. او دوران ابتدایی را در دبستان «حکیم نظامی» درس خواند و بعد از آن به مدرسه راهنمایی «شهید آهنگری» رفت و دوران متوسطه را هم در دبیرستان «شهید معنوی» سپری کرد. کمال در سال 1361 بعد از اخذ مدرک دیپلم، تصمیم به ادامه تحصیل در حوزه علمیه گرفت و به همین منظور در مدرسه علوم اسلامی «ولیعصر» تبریز ثبت نام کرد.

پیام خراسان

او در سال 1362 برای ادامه تحصیل به مدرسه شهید باهنر تهران هجرت کرد و بعد از مدتی به قم رفت و تحصیلات را نزد اساتید مجرب مدرسه امام صادق (علیه‌السلام) ادامه داد. با توجه به آغاز جنگ تحمیلی، کمال بارها به جبهه‌ رفت و در عملیات‌های مختلفی شرکت کرد.
او زمان حضور در منطقه جنگی فقط به رزم مشغول نبود، بلکه از هر فرصتی که می‌توانست استفاده می‌کرد و مفاهیم بینش اسلامی را بیان می‌کرد. کمال سرانجام در تاریخ 1363/12/27 در عملیات بدر شرکت کرد و به اسارت رژیم بعث در آمد و 4 مرداد سال 67 در زندان‌های بعثی بعد از 4 سال تحمل شکنجه به فیض شهادت نائل و پیکر مطهرش نیز در بغداد به خاک سپرده شد اما پیکر او سال 1374 کاوش و سپس در زادگاهش به خاک سپرده شد.
همچنین با تایید اداره کل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران از بین شهدای غریب استان آذربایجان غربی، شهید غریب در اسارت «کمال قاسمی قره حسنلو» بعنوان سوژه کتاب انتخاب و تحقیق و تدوین کتاب به «یحیی عقلی» واگذار شد. یحیی عقلی از نویسندگان حوزه دفاع مقدس آذربایجان غربی است که پیش از این کتاب «علمداران کربلای یک» و «علمداران کربلایی» را در مورد خاطرات رزمندگان روحانی به رشته تحریر در آورده است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/846441/راز-شکنجه-4-ساله-یک-طلبه-فاش-شد!-تدفین-غریبانه-در-بغداد!
بستن   چاپ