پیام خراسان
راز رابطه پرتنش نکونام با مدیران استقلال فاش شد!
پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷:۵۸
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از روزنو، حمیدرضا رجبی طی گفتگویی تلویزیونی و در پاسخ به این سؤال که کار با جواد نکونام در قامت سرمربی چگونه است، گفت: «آقای جواد نکونام چه در دوران بازیگری در تیم ملی و چه در عرصه مربی‌گری، شخصیت و توانمندی‌های خاصی دارند. ایشان کاپیتان تیم ملی بودند و رکورددار بیشترین بازی ملی در تاریخ فوتبال ایران محسوب می‌شوند.
در حوزه مربی‌گری نیز کارنامه بسیار موفقی دارند. تیم نساجی را از لیگ یک به لیگ برتر رساندند، با فولاد خوزستان قهرمان جام حذفی و سوپر جام شدند و دو بار هم این تیم را به رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا رساندند.» وی اظهار داشت: «در یکی دو سال اخیر، پیش از حضور ایشان در استقلال، چند بار پیشنهاد حضور در این تیم به نکونام داده شد. اما ایشان اهل تبلیغ برای خودشان نبودند و منتظر شرایطی بودند که بتوانند واقعاً به استقلال کمک کنند. فصل گذشته، در شرایطی که هواداران استقلال مشتاقانه از حضور آقای نکونام استقبال کردند، ایشان هدایت این تیم را پذیرفتند.»
رجبی در پاسخ به این شایعه که جواد نکونام با مدیران عامل باشگاه‌های مختلف دچار ناسازگاری بوده، اظهار داشت: «من این موضوع را تأیید نمی‌کنم. آقای نکونام مربی کمال‌گرایی هستند و چون خودشان فردی بسیار حرفه‌ای‌اند، از مدیریت باشگاه نیز انتظار دارند در همان مسیر حرفه‌ای حرکت کند. این توقع طبیعی و منطقی است. در سال‌های گذشته، شرایط مدیریتی در بسیاری از باشگاه‌ها با استانداردهای حرفه‌ای فاصله داشته و این موضوع همواره چالش‌زا بوده است.»

پیام خراسان

او ادامه داد: «آقای نکونام با مدیران متعددی همکاری کرده‌اند، از جمله آقای سعید آذری و آقای گرشاسبی. ممکن است در مواردی اختلاف نظر وجود داشته باشد، اما اینکه گفته شود ایشان با مدیران نمی‌توانند کار کنند، به نظر من نادرست و بی‌انصافی است.»

http://www.NewsSystem.ir/Fa/News/846522/راز-رابطه-پرتنش-نکونام-با-مدیران-استقلال-فاش-شد
بستن   چاپ