پیام خراسان
طبس از گذرگاه به مقصد گردشگری تبدیل شد
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 16:42:34
پیام خراسان - سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: طبس از گذرگاه به مقصد گردشگری تبدیل شده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از طبس، نشست شهرداران استان خراسان جنوبی با حضور فرهادی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیران کل استای، شهرداران شهرهای استان و جمعی از مسئولان محلی در سالن مرحوم خیاط‌زاده شهرداری طبس برگزار شد.
طبس ظرفیت خوبی در حوزه گردشگری دارد
محمد فرهادی در این نشست ضمن تقدیر از میزبانی شایسته شهرداری، شورای اسلامی شهر و فرمانداری ویژه طبس، از تلاش‌های شبانه‌روزی شهرداران استان در ایام نوروز به‌ویژه در شهرهای طبس و دیهوک قدردانی کرد و گفت: نوروز امسال با تلاش شما عزیزان، خاطره‌ای خوش برای مسافران رقم خورد و شاهد افزایش چشمگیر ترددها در استان بودیم. طبس به‌واسطه موقعیت جغرافیایی و اقلیمی ممتاز خود، توانسته به‌خوبی از ظرفیت گردشگری بهره ببرد.
وی افزود: ثبت جهانی روستای خُر در سازمان ملل افتخاری بزرگ برای کشور، استان و شهرستان طبس است. همچنین از زحمات دکتر شیبانی و تیم ایشان در مسیر ثبت ژئوپارک طبس قدردانی می‌کنم، که جای تقدیر بیشتر در مراسمات رسمی داشتند.
لزوم توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری طبس
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه گردشگری در خراسان جنوبی تصریح کرد: وجود بارگاه حضرت حسین‌بن‌موسی‌الکاظم(ع) در طبس و حضور میلیونی زائران، این شهر را به قطب مهم فرهنگی و مذهبی استان تبدیل کرده است. تحقق شعار "از گذرگاه تا مقصد گردشگری" نیازمند توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری ویژه در این حوزه است.
لزوم مدیریت مصرف انرژی و آب در طبس
فرهادی بر تداوم پویش "نه به تصادف" و کاهش چشمگیر تلفات جاده‌ای در نوروز امسال تأکید کرد و گفت: این موفقیت نتیجه همراهی شهرداران، دستگاه‌های اجرایی و فرهنگ‌سازی موثر در سطح استان است.
وی با اشاره به بحران خشکسالی، بر لزوم مدیریت مصرف انرژی و آب تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی شهرداری‌ها برای استفاده از آب‌های سطحی، جداسازی آب شرب از فضای سبز و فرهنگ‌سازی برای مقابله با اسراف شد.
اسکان بیش از 1.5 میلیون مسافر نوروزی در طبس
سید جواد بدیعی، سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس نیز در این نشست شهرداران با اشاره به موقعیت ویژه شهرستان طبس در کریدور ارتباطی استان‌های مختلف کشور و اسکان بیش از یک میلیون و پانصد هزار نفر مسافر در ایام نوروز، تصریح کرد: مدیریت مطلوب این حجم از مسافر، نیازمند برنامه‌ریزی، تلاش و تعامل مستمر همه دستگاه‌های اجرایی است که خوشبختانه با هماهنگی کامل، این مأموریت به‌خوبی انجام شد.
وی نقش شهرداری طبس را در این ایام، بسیار کلیدی و فراتر از وظایف ذاتی آن عنوان کرد و گفت: شهردار طبس در دو ماه اخیر به‌عنوان یکی از بازوان اجرایی فرمانداری ایفای نقش کرد و در بخش‌های مختلفی که حتی خارج از شرح وظایف شهرداری بود، همراه و هم‌قدم با مجموعه فرمانداری اقدام کرد.
پرداخت معوقات کارکنان و کارگران شهرداری طبس
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس از پرداخت معوقات چندماهه کارکنان و کارگران شهرداری توسط شهردار طبس و ساماندهی پروژه بهسازی بازار مرکزی پیش از نوروز، به عنوان دو اقدام قابل تقدیر نام برد و افزود: همراهی و صبوری کارگران شهرداری نیز در تحقق این اقدامات نقش تعیین‌کننده‌ای داشته است.
بدیعی با تأکید بر لزوم تعامل مستمر و هم‌افزایی بین شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: شهرداری‌ها به عنوان ویترین خدمات دولت، نقش مهمی در جلب رضایت شهروندان ایفا می‌کنند و تقویت این نهادها، نیازمند همگرایی و همدلی تمامی مجموعه‌های مدیریتی شهرستان است.
رنگ‌آمیزی 85 کیلومتر از جداول سطح شهر طبس
قلی‌زاده شهردار طبس نیز با اشاره به همکاری شورای شهر در ارائه خدمات نوروزی به مسافران و گردشگران و کسب رضایت‌مندی نسبی، گفت: رنگ‌آمیزی 85 کیلومتر از جداول سطح شهر، افتتاح اولین نمایشگاه صنایع‌دستی استان با حضور استاندار و تأمین آب روزانه 60 هزار لیتر برای سقاخانه‌ها جهت رفاه گردشگران، بخشی از اقدامات شهری در نوروز سال جاری بوده است.
کاشت 600 هزار نشاء گل و نهال در طبس
رئیس شورای شهر طبس نیز در این نشست با اشاره به تأمین زیرساخت‌های اسکان برای مسافران نوروزی و میزبانی فعال از 1٫5 میلیون زائر در این شهرستان توسط شهرداری، اظهار داشت: کاشت 500 هزار نشاء گل و 100 هزار نهال از دیگر اقدامات انجام شده در نوروز امسال بوده است.
بدهی 35 میلیارد تومانی شهرداری‌ها به آبفای استان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی نیز در نشست شهرداران استان در طبس، با اشاره به وجود 650 کیلومتر خط انتقال آب فرسوده در استان، گفت: از این میزان خط انتقال فرسوده، 162 کیلومتر نیاز مبرم به اصلاح شبکه دارد که نیازمند اعتبار بالایی است و تنها 6 میلیارد تومان اعتبار ملی به کل کشور تخصیص داده می شود.
اختصاص 2 میلیارد تومان اعتبار ملی برای اصلاح خط انتقال آب فرسوده
مهدی دوستی، با بیان اینکه 2 میلیارد تومان اعتبار ملی برای اصلاح خط انتقال به خراسان جنوبی تخصیص داده شده است، افزود: این میزان اعتبار را اگر بخواهیم بین شهرهای استان تقسیم کنیم اقدام خاصی در این زمینه نمی‌توان انجام داد.
وی، به جداسازی آب فضای سبز طبق برنامه هفتم توسعه که مشمول مجازات تعزیری است و جرم تلقی می‌شود، اشاره کرد و ادامه داد: در استان 566 انشعاب آب برای فضای سبز وجود دارد و در دوره گرما 4 درصد آب صرف آبدهی فضای سبز می‌شود که در صورت کاهش آب مشترکین مجبور می‌شویم آب فضای سبز را قطع کنیم.
دوستی، از بدهی 35 میلیارد تومانی شهرداری‌ها به شرکت آب و فاضلاب استان خبرداد و گفت: از شهرداری‌ها می‌خواهیم تا این بدهی‌ها را در تعامل با شرکت تسویه کنند؛ چراکه شرکت آب و فاضلاب نیز از طریق درآمدهای جذب شده مدیریت می‌شود.
انتهای پیام/ 252/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/846673/طبس-از-گذرگاه-به-مقصد-گردشگری-تبدیل-شد
بستن   چاپ