پیام خراسان
آیت‌الله علم‌الهدی: فریبکاری دشمن در قالب مذاکره خطرناک است
جمعه 22 فروردين 1404 - 16:00:15
پیام خراسان - ایرنا / امام‌جمعه مشهد گفت: کلمه مذاکره در قاموس روابط بین‌الملل یک کلمه نویدبخش و ارزشمند است اما اگر بنا شود که دشمن فریبکاری خود را در زیر این کلمه مخفی کند و نقشه شوم خود را عملی سازد، خطرناک‌ترین مسئله برای یک ملت و استقلال آن خواهد بود.
آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه های نماز جمعه امروز مشهد اظهار داشت: مذاکره با آمریکا نه تنها چیزی را حل نمی‌کند بلکه با تجربیاتی که داریم، عملکرد آمریکا بدتر خواهد شد.
وی ادامه داد: مذاکره غیرمستقیم با آمریکا بد و مذاکره مستقیم بدتر است.
امام‌جمعه مشهد اظهار کرد: امام(ره) فرمودند رابطه با آمریکا رابطه گرگ و میش است، رهبر معظم انقلاب هم فرمودند مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست.
وی با بیان اینکه آیه هفت سوره حجرات را نباید فراموش کنیم، افزود: هرگونه انحراف از سخنان نماینده پیامبر(ص) که رهبر معظم انقلاب است بدبختی برای ما به همراه خواهد داشت.
آیت‌الله علم‌الهدی اظهار کرد: از زمان مصدق و حدود 70 سال است که تجربه مذاکره با آمریکا را داریم و در همه موارد آمریکا عهدشکنی کرده است. آخرین نمونه آن برجام که مصوبه شورای امنیت بود، رییس جمهور فعلی آمریکا آن را پاره کرد و کسی هم نبود که اعتراض کند.
وی با بیان اینکه در جنگ احد برخی از مسلمانان دنبال غنایم رفتند، افزود: هر وقت مسلمانان به خاطر منافع مادی و مسائل اقتصادی وظیفه و تکلیف دینی خود را فراموش می‌کنند در محاصره دشمن قرار می‌گیرند و به دام دشمن می‌افتند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تاکید کرد: مذاکره با آمریکا ماهیت بی‌عهدی، خیانت و جنایت او را عوض نمی‌کند. آمریکا می‌خواهد همه چیز را از ما گرفته و منطقه را زیر سلطه خود بگیرد و اسرائیل را حاکم کند.
آیت‌الله علم‌الهدی افزود: این همه شهید ندادیم تا ذلت بپذیریم. امیدواریم کسانی که فردا برای مذاکره می‌روند «هیهات من الذله» بگویند.
بازار

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/847030/آیت‌الله-علم‌الهدی--فریبکاری-دشمن-در-قالب-مذاکره-خطرناک-است
بستن   چاپ