پیام خراسان
پیگیر آزادسازی ضلع شمالی خیابان باغ فردوس هستیم
جمعه 22 فروردين 1404 - 20:30:06
پیام خراسان - مدیر منطقه 13 شهرداری اصفهان گفت: ضلع جنوبی خیابان باغ فردوس به‌تدریج آزاد شده است و هم‌اکنون در حال پیگیری آزادسازی ضلع شمالی هستیم.
جواد کشانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از پروژه‌های مهم در راستای کاهش ترافیک در خیابان باغ‌فردوس، آزادسازی ضلع شمالی این خیابان بوده است که برای پیشبرد این پروژه آزادسازی اراضی مورد نیاز در نظر گرفته شد؛ ضلع جنوبی خیابان باغ فردوس به‌تدریج آزاد شده است و هم‌اکنون در حال پیگیری آزادسازی ضلع شمالی هستیم.
وی افزود: در این پروژه، همراهی و همکاری اهالی منطقه بسیار مهم است؛ شهرداری از راه‌های مختلف از جمله اطلاع‌رسانی از طریق نصب بنرها، حضور در محل و گفت‌وگو با اهالی، از مردم تقاضا کرده است در آزادسازی این مسیر همکاری کنند.
مدیر منطقه 13 شهرداری اصفهان ادامه داد: آزادسازی ضلع شمالی به اراضی ناژوان شهرداری اصفهان مرتبط است و در این راستا کمک و همراهی مدیریت ساماندهی ناژوان نیز ضروری است؛ اراضی ناژوان که بیشتر زمین‌های کشاورزی محسوب می‌شود، نیازمند هماهنگی بیشتر با مالکان آن‌ها برای تحقق پروژه آزادسازی است.
کشانی گفت: بخش‌هایی از ضلع جنوبی خیابان باغ فردوس آزادسازی شده است و مردم برای دریافت پروانه ساخت در این قسمت اقدام کرده‌اند، در حال حاضر نوبت به آزادسازی ضلع شمالی رسیده که به‌ویژه در اراضی ناژوان با چالش‌هایی روبه‌رو است.
وی ادامه داد: امیدواریم با همکاری و مساعدت اهالی منطقه و مدیریت ناژوان این پروژه به‌زودی به نتیجه برسد و بتواند تأثیر مثبتی در کاهش ترافیک و تسهیل عبور و مرور در این منطقه داشته باشد.
کد خبر 856648

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/847123/پیگیر-آزادسازی-ضلع-شمالی-خیابان-باغ-فردوس-هستیم
بستن   چاپ