پیام خراسان
قدومی: غزه امروز محل امتحان 8 میلیارد انسان است
شنبه 23 فروردين 1404 - 17:39:32
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، «خالد القدومی» نماینده جنبش حماس در تهران در مراسم رونمایی از کتاب «کتاب‌شناسی اختصاصی غزه» در سخنانی ضمن قدردانی از گردآورنده این کتاب و بسیج اظهار داشت: امروز مشخص شد که آینده ما مشترک است. خدا را شکر ما به سمت آزادی انسانیت و عدالت حرکت می‌کنیم. به فرموده مقام معظم رهبری مسئله فلسطین، مسئله فلسطینی، عربی و اسلامی نیست بلکه مسئله‌ای انسانی است.
امروز دشمن هم به این نتیجه رسیده است که ما همه یکی هستیم لذا شاهدیم که دانشمندان ما را ترور می‌کنند، عزیزان ما را شهید می‌کنند.
قدومی خاطرنشان کرد: هدف وجود ما انسان‌ها در زمین به فرموده قرآن کریم برای عبادت خداست. عبادت معانی وسیعی دارد که خدمت به خلق یکی از این معانی است. همچنان که خدمت به خداوند نیز یکی دیگر از این معانی است. ضمن اینکه عبادت برای اغلب انسان‌ها یک هدف است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: من اهل غزه هستم ولی نمی‌توانم حال و وضعیت آنها را درک کنم. همچنان که ساکنان خارج از غزه هم نمی‌توانند وضعیت امروز مردم غزه را درک و فهم کنند. زیرا خاک مبارک غزه الهام بخش است.
قدومی افزود: غزه سرزمین حافظان قرآن است. غزه امروز محل امتحان هشت میلیارد انسان است و ما امروز چه جوابی به سوالات و بازخواست‌های پیامبر درمورد نحوه برخورد با مسله غزه داریم؟ ما اگر کاری کرده باشیم تا امروز کوتاهی‌هایی هم داشتیم و با همانند حکام منطقه که هیچ کاری برای غزه انجام ندادیم. آنها کار بسیار زشتی را در قابل غزه انجام دادند و با دشمن ما همراه شدند.
نماینده جنبش حماس در تهران ادامه داد: حدود 57 کشور اسلامی بعد از حدود 80 روز که از آغاز دوباره جنگ غزه می‌گذرد چه کاری انجام دادند؟ هیچ، فقط یک کمیته‌‎ای را برای بررسی حقیقت تشکیل دادند.
وی خاطرنشان کرد: ما در مقطع کنونی در حال آزادی و کسب پیروزی هستیم و فقط نیاز به صبر، تحمل و وحدت داریم. زیرا آخرین فرعون «اسرائیل» که نتانیاهو باشد کارش رو به اتمام است و این رژیم بعد از او فرد دیگری را ندارد. ضمن اینکه «دونالد ترامپ» نیز آخرین رئیس جمهور معتبر آمریکا است و او یک فرصت تاریخی برای ما است. زیرا او به هیچ مرجعیت جهانی و قانونی احترام نمی‌گذارد و تمامی آنها را زیر پای خود گذاشته است.
انتهای پیام/ 134

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/847660/قدومی--غزه-امروز-محل-امتحان-8-میلیارد-انسان-است
بستن   چاپ