پیام خراسان
سفیر ایران در کابل : پیوند های مرزی با افغانستان تقویت خواهد شد
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 14:17:51
پیام خراسان - - علیرضا بیکدلی سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان در نشستی با استاندار خراسان جنوبی و معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، بر اهمیت تقویت پیوندهای مرزی ایران و افغانستان برای تحقق شعار سال جاری با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» تأکید کرد.
وی بیان داشت که برای دستیابی به این هدف، باید زمینه‌های تولید و صادرات با کشورهای همسایه فراهم شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بیکدلی در این نشست با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای اتصال جاده ماهیرود سربیشه به ولایت فراه افغانستان و همچنین به حلقه کمربندی خراسان جنوبی، تصریح کرد: «این کریدور می‌تواند ولایت‌های جنوبی و شرقی افغانستان را به کریدور جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورهای منطقه متصل کند.»
سرپرست سفارت ایران در کابل همچنین به سفر دو روزه‌اش به ولایت فراه و هرات افغانستان اشاره کرد و گفت: «در این سفر، مسائل مربوط به تقویت پیمان‌های بین بخش خصوصی دو کشور و کمک به تولید، صادرات و تجارت مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد که امیدواریم نتایج آن به زودی مشاهده شود.»
در این سفر، استاندار خراسان جنوبی با والیان دو استان فراه و هرات نیز دیدار کرد و از زیرساخت‌های اقتصادی این مناطق بازدید به عمل آورد. همچنین، نشست‌هایی با تجار و سرمایه‌گذاران افغان برگزار شد تا راهکارهای توسعه مبادلات تجاری مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
خراسان جنوبی با چهار بازارچه مرزی و مرز مشترک 331 کیلومتری با افغانستان، یکی از مهم‌ترین نقاط تجاری برای ایران به شمار می‌رود.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/848179/سفیر-ایران-در-کابل---پیوند-های-مرزی-با-افغانستان-تقویت-خواهد-شد
بستن   چاپ