پیام خراسان
احتمال صاعقه، سیلاب و تگرگ در خراسان شمالی
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 16:26:08
پیام خراسان - نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طبق بررسی آخرین خروجی مدل‌های پیش‌یابی، از سه‌شنبه تا صبح جمعه، ناپایداری‌های جوی متعددی برای اغلب مناطق خراسان شمالی پیش‌بینی شده است.
وی افزود: روز سه‌شنبه بارش‌ها بیشتر در مناطق مرکزی و نیمه شرقی استان شامل شهرستان‌های شیروان، فاروج، بجنورد، اسفراین، بام و صفی‌آباد، شرق راز و جرگلان و جنوب سملقان خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی ادامه داد: چهارشنبه این ناپایداری‌ها به‌صورت محدودتر و محلی در مناطق نیمه شمالی شامل راز و جرگلان، مانه، سملقان، شمال گرمه و جاجرم و نیز پاره‌ای از نقاط شیروان و بجنورد رخ می‌دهد و همچنین در این روز وزش باد شدید در مناطق نیمه جنوبی استان انتظار می‌رود.
داداشی تصریح کرد: از پیش‌ازظهر پنج‌شنبه تا صبح جمعه، بارش‌ها در اغلب نقاط استان به‌ویژه در نیمه شمالی شدت می‌گیرد و احتمال جاری شدن روان‌آب، وقوع صاعقه، تگرگ و آب‌گرفتگی معابر وجود دارد.
وی در ادامه گفت: با توجه به هشدار سطح زرد صادرشده، توصیه‌هایی برای کاهش آسیب‌ها ارائه شده است که شامل پرهیز از توقف در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، لایروبی کانال‌ها، احتیاط در طبیعت‌گردی، اطمینان از استحکام گلخانه‌ها، تاسیسات کشاورزی و سازه‌های موقت، همچنین رعایت نکات ایمنی در حمل‌ونقل جاده‌ای است.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی بیان کرد: استفاده از چراغ مه‌شکن، کاهش سرعت و رعایت فاصله طولی در زمان بارندگی و مه، و نیز عدم توقف خودرو در حاشیه درختان فرسوده از دیگر توصیه‌های ایمنی این اداره کل در این بازه زمانی است.
کد خبر 6433612

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/848306/احتمال-صاعقه،-سیلاب-و-تگرگ-در-خراسان-شمالی
بستن   چاپ