پیام خراسان
استقبال از جشنواره مفلحون در خراسان رضوی
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 17:27:41
پیام خراسان - رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی گفت: مشارکت سازمان‌ها و ادارات استان در پنجمین جشنواره «مفلحون» هفت درصد و در تعداد منتخبان این جشنواره 12.5 درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
، مهدی رضایی در نشستی خبری افزود: در پنجمین جشنواره مفلحون در مرحله سازمانی 830 نفر از 74 دستگاه انتخاب شده‌اند که از این تعداد 163 نفر به مرحله پایانی راه یافته اند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی بیان کرد: آیین پایانی جشنواره مفلحون روز 28 فروردین ماه امسال با حضور مسوولان کشوری برگزار خواهد شد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی با بیان اینکه انجام وظایف تخصصی در هر سازمان و اداره به نحو احسن و رضایت ارباب رجوع از جمله ملاک های انتخاب افراد برتر است، ادامه داد: 10 معیار و 53 شاخص برای انتخاب بهترینها در نظر گرفته‌ایم.
وی اظهار کرد: مسوولیت پذیری، انضباط کاری، تقویت کار گروهی، حفظ و تقویت ارزشها برخی از این معیارها است.
رضایی گفت: در جشنواره امسال علاوه بر سازمانها و ادارات، واحدهای تولیدی و صنعتی نیز در نظر گرفته شده‌اند که توجه به اقتصاد مقاومتی، کیفیت کالا و خلاقیت و نوآوری از جمله معیارهای انتخاب برترین ها در این بخش شمرده می‌شود.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/848348/استقبال-از-جشنواره-مفلحون-در-خراسان-رضوی
بستن   چاپ