پیام خراسان
سازمان‌های منابع طبیعی و حفاظت محیط‌زیست مانورهای مشترک برگزار می‌کنند
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 12:12:45
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر، رؤسای سازمان‌های منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و حفاظت محیط زیست با هم دیدار و درباره مسائل مشترک با محوریت موضوعات حیاتی محیط‌زیستی و گسترش همکاری گفتگو کردند.
در این نشست که در محل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به میزبانی علی تیموری برگزار شد درباره موضوعات مختلفی همچون کنترل گرد و غبار، مدیریت آتش‌سوزی جنگل‌ها، اجتماعی کردن جنگل‌ها و ارزش‌گذاری اقتصادی جنگل‌ها بحث و تبادل نظر شد.
همچنین در زمینه کنترل گرد و غبار؛ بر ارائه راهکارهای عملی برای کاهش اثرات گرد و غبار و بهبود کیفیت هوا، در مدیریت آتش‌سوزی جنگل‌ها؛ بر برنامه‌ریزی برای پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی در جنگل‌های کشور، در اجتماعی کردن جنگل‌ها؛ بر جلب مشارکت جوامع محلی در حفاظت و بهره‌برداری پایدار از جنگل‌ها، و بر ارزش‌گذاری اقتصادی جنگل‌ها؛ بر استفاده از روش‌های علمی برای محاسبه ارزش اقتصادی جنگل‌ها و تدوین سیاست‌های توسعه پایدار تاکید شد.
در این جلسه، مقرر شد کمیته‌ای مشترک میان دو سازمان تشکیل شود تا با بررسی تخصصی و همکاری مؤثر، موضوعات مورد نظر به شکلی هماهنگ و هم‌افزا پیگیری شود. همچنین طرفین به برگزاری مانورهای مشترک عملیاتی تأکید کردند که به افزایش آمادگی در مدیریت بحران‌هایی مانند آتش‌سوزی جنگل‌ها و مقابله با گرد و غبار منجر خواهد شد.
این دیدار نشان‌دهنده اهمیت همکاری بین‌بخشی میان سازمان‌های منابع طبیعی و محیط زیست در راستای دستیابی به اهداف مشترک و ارتقای کیفیت زندگی مردم و محیط زیست است.
کد خبر 6434373

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/848781/سازمان‌های-منابع-طبیعی-و-حفاظت-محیط‌زیست-مانورهای-مشترک-برگزار-می‌کنند
بستن   چاپ