پیام خراسان
حضور 42 هزار نفر از سراسر کشور در جشنواره ملی سرود رضوی
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 17:35:11
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی ذبیحی بعدازظهر دوشنبه در نشست خبری جشنواره سرود رضوی اظهار کرد: جشنواره ملی سرود رضوی با همکاری گسترده آموزش و پرورش به شکل مطلوبی در حال برگزاری است و از بهترین داوران کشور برای ارزیابی آثار بهره‌مند شده است.
دبیر سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی افزود: ما تلاش کرده‌ایم از پتانسیل ارزشمند شهر مشهد در کنار بهره‌گیری از داوران توانمند کشور استفاده کنیم.
به گفته وی داوران برجسته‌ای از جمله شهلا میلانی و مژگان خوش‌اندام از مشهد در بخش خواهران و امیر احمد از یزد و هاشمی در بخش برادران حضور دارند.
ذبیحی گفت: هاشمی علاوه بر داوری، مجری مراسم اختتامیه نیز خواهند بود.
دبیر سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی با اشاره به گستردگی این جشنواره گفت: امسال 25 استان و 42 هزار نفر از سراسر کشور، در هشت بخش گروهی شرکت کردند. استان‌های گلستان، مشهد، و چهارمحال و بختیاری سهم عمده‌ای در میزان مشارکت داشتند.
وی افزود: یکی از نکات برجسته این دوره، حضور گروه‌های سرود از مناطق روستایی و کمتر برخوردار است که نشان از عدالت فرهنگی و گسترش فرهنگ سرود در سراسر کشور دارد.
ذبیحی علاوه بر رقابت‌ها، از اجرای سرود همگانی امام رضا (ع) خبر داد و گفت: تمرین‌های این سرود توسط 100 نفر صورت گرفته و قرار است در نقاط شاخص مشهد از جمله حرم امام رضا (ع) و آرامگاه فردوسی اجرا شود.
دبیر سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی افزود: این جشنواره به یکی از رویدادهای بزرگ سرود کشوری تبدیل شده و تلاش می‌کند بستری مناسب برای کشف استعدادها و تقویت فضای فرهنگی و هنری فراهم کند.
وی گفت: اختتامیه این رویداد فرهنگی، 28 فروردین، با حضور گروه‌های برتر و اجرای نمایشی دو گروه منتخب برگزار خواهد شد.
کد خبر 6434960

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/849102/حضور-42-هزار-نفر-از-سراسر-کشور-در-جشنواره-ملی-سرود-رضوی
بستن   چاپ