پیام خراسان
معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی
مدارس غیر دولتی می توانند به کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی کمک کنند
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 12:50:33
پیام خراسان -

احمد محمودزاده معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش در همایش روسای ادارات مشارکت‌های مردمی استان‌های سراسر کشور با بیان اینکه الگوهایی که در مدارس غیر دولتی اجرا می شود، منجر به کیفیت آموزشی شده اند، اظهار کرد: مدارس غیر دولتی می توانند به کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی کمک کنند.
به گزارش روابط‌ عمومی اداره کل آموزش و‌پرورش خراسان رضوی ، احمد محمودزاده معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش صبح امروز27 فروردین ماه در همایش آموزشی، توجیهی روسای ادارات مشارکت های مردمی استانهای سراسر کشور در مشهد، اظهار کرد: در موضوع آموزش و پرورش تمامی ذی نفعان باید مشارکت داشته باشند که بخشی از این ذی نفعان معلمان، دانش آموزان، اولیا و مؤسسان و بخش دیگر، شرکای ما در نهادهای دولتی و غیردولتی، سمن ها، خیرین و... هستند.
وی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی، متناسب با اسناد بالادستی مانند؛ «سندتحول بنیادین» و «بیانیه گام دوم انقلاب»، مأموریت سنگینی بر عهده آموزش و پرورش گذاشته است. در این اسناد، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) رکن اصلی تمدن سازی را «نظام تعلیم و تربیت» می دانند و به صورت تأکیدی به آموزش و پرورش اشاره دارند. لذا وظیفه آموزش و پرورش نظام مقدس جمهوری اسلامی در مقایسه با سایر کشورها سنگین تر است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش، تاکید کرد: مدارس غیردولتی در کنار کیفیت بخشی به مسائل آموزشی و رویکرد علمی، رویکرد تربیتی و فرهنگی خوبی هم داشته باشند.
محمودزاده ادامه داد: در راستای دغدغه های مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و تحقق برنامه های سندتحول بنیادین آموزش و پرورش نیازمند همکاری مؤسسان مدارس غیردولتی سراسر کشور هستیم.
وی با بیان اینکه مدارس غیر دولتی می توانند به کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی کمک شایانی کنند، اظهار کرد: در بحث رویکردهای تربیتی و فرهنگی، بخش اعظمی از این مدارس و مراکز می‌توانند الگو باشند.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در ادامه بحث عدالت آموزشی را مربوط به حوزه نوسازی، خیرین مدرسه‌ساز و مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌ها عنوان کرد و افزود: در این دولت، شخص رئیس جمهور بر این موضوع تأکید دارد که بیان این سه ضلع مثلث بتواند کارهای اساسی انجام دهد.
محمودزاده با بیان اینکه حوزه نرم‌افزار عدالت آموزشی به معنای برنامه ریزی آموزشی و تربیتی است، گفت: این بخش مربوط به مدارس دولتی است اما مدارس غیردولتی نیز می‌توانند کمک کنند.

پیام خراسان

پیام خراسان


http://www.khorasan-online.ir/fa/News/850460/مدارس-غیر-دولتی-می-توانند-به-کیفیت-بخشی-آموزشی-و-پرورشی-کمک-کنند
بستن   چاپ