پیام خراسان
موانع پیش روی سرمایه‌گذاران تسهیل شود
شنبه 30 فروردين 1404 - 10:59:29
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان‌شمالی، بهمن نوری استاندار خراسان‌شمالی در جلسه تسهیلگری اتاق بازرگانی اظهار داشت: وقت مدیران متعلق به سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان است و مصمم هستیم در این جلسات با همکاری دستگاه‌های متولی، موانع پیش روی سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برداشته شود.
وی با بیان اینکه طبق قانون عمل می‌شود، گفت: در قانون نقاط منعطفی هم وجود دارد که مدیران می‌توانند برای تسهیل امور سرمایه‌گذاران از آنها بهره مطلوب را ببرند.
استاندار خراسان‌شمالی بیان داشت: باتوجه‌به ناترازی انرژی و بحران کم‌آبی، سازمان‌های جهادکشاورزی، صنعت و معدن و دیگر دستگاه‌های متولی موظف هستند پیش از صدور مجوز برای متقاضیان سرمایه‌گذاری، ارزیابی دقیق و کارشناسانه از ظرفیت‌های زیرساختی داشته باشند.
نوری گفت: باید اطلاعات فنی و شرایط تخصیص آب و برق به متقاضیان اعلام شود تا با علم و آگاهی، کار را شروع کنند و دچار گرفتاری نشوند.
وی افزود: اصلاح فرآیندهای صدور مجوز و کاهش زمان آن، هم‌چنین ارجاع مشکلات سرمایه‌گذاران به کارشناسان توسعه‌نگر در سازمان‌ها، ضروریست.
استاندار خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: مدیران خود را با مقتضیات شعار سال تطبیق دهند و فرایندها و سامانه‌ها را مورد بازنگری قرار دهند، لازم است نگاه معاونان و کارشناسان ادارات به تولید و سرمایه‌گذاری تغییر یابد تا امور تسهیل شود.
خبرنگار: انسیه حاتمی
انتهای پیام/
کد خبر: 1264578 برچسب‌ها بجنورد تولید داخلی

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/853170/موانع-پیش-روی-سرمایه‌گذاران-تسهیل-شود
بستن   چاپ