پیام خراسان
یونسی رستمی: فرآیند صدور مجوز‌های کسب و کار‌ باید کوتاه شود
شنبه 30 فروردين 1404 - 14:37:43
پیام خراسان - به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران امروز (شنبه) در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مازندران که در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: به منظور جذب بیشتر سرمایه‌گذاران و رونق تولید، فرآیند صدور مجوز‌های کسب و کار‌ها باید کوتاه شود.
وی افزود: برای رسیدن به نتیجه مورد نظر تصمیم گرفته شد تا تعداد جلسات کمیسیون‌ها و کمیته‌های مختلف در استانداری و دستگاه‌های اجرایی با هدف بررسی زودتر استعلام‌ها، بیشتر شود.
استاندار مازندران از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست تا با برگزاری جلسات کمیسیون‌ها و کمیته‌ها نسبت به تعیین تکلیف درخواست‌های سرمایه گذاری و صدور مجوزها، اقدام عملی کنند.
یونسی رستمی با اشاره به اینکه امروز یکی از اولویت‌ها سرمایه‌گذاری است و این گفتمان به عنوان رویکرد جدی فرمانداران در استان باید فراگیر شود، گفت: کُندی در صدور مجوزها، پاسخگویی به استعلام‌ها و، مکاتبات با ارباب رجوع در استان پذیرفتنی نیست.
وی با بیان اینکه با توجه به مقولات حساس زیست محیطی و اهمیت و حفظ زمین‌های کشاورزی مازندران باید مقررات و قوانین رعایت شود، در عین حال خاطرنشان کرد: از آن جایی که بعضی از تبصره و ماده‌ها در اجرای قوانین در این خطه شمالی دست و پا گیر شده است، باید با همکاری نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با هدف رفع چالش‌های سرمایه گذاری اهتمام شود.
انتهای پیام/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/853246/یونسی-رستمی--فرآیند-صدور-مجوز‌های-کسب-و-کار‌-باید-کوتاه-شود
بستن   چاپ