پیام خراسان
توقیف خودروهای شوتی در قاین
شنبه 30 فروردين 1404 - 22:45:16
پیام خراسان - سرهنگ"علیرضا فولادی" اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان قاین در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی به 4دستگاه سواری مشکوک شدند و خودروها را جهت بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی بیان داشت: ماموران انتظامی پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از خودروها، 2 هزار و900 لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فرآورده های نفتی را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان قاینات افزود: مأموران در این خصوص4 دستگاه خودرو توقیف و4 نفر متهم را دستگیر کردند که متهمان دستگیر شده به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ فولادی خاطر نشان کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس و یا از طریق پیامک با سامانه 11056 موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/853614/توقیف-خودروهای-شوتی-در-قاین
بستن   چاپ