پیام خراسان
گام های اساسی در شرکت کانیسا برای تحقق تسمه نقاله استیل کورد برای اولین بار در کشور
يکشنبه 31 فروردين 1404 - 16:16:07
پیام خراسان - به گزاش دنیای معدن، وی افزود: تاکنون عملیات اجرایی این پروژه شامل 3000 متر مکعب خاک‌برداری، 1000 متر مکعب بتن‌ریزی، 60 تن آرماتوربندی، 2000 متر مربع قالب‌بندی و 150 تن سازه فلزی بوده است و با توجه به برنامه زمان‌بندی و با توجه به پیشرفت خوبی که در پروژه وجود دارد تا پایان تیرماه ساختمان‌های صنعتی و غیر صنعتی تکمیل و سالن‌های تولید برای نصب تجهیزات آماده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت کانیسا افزود: با پیگیری های صورت گرفته مجوز ثبت سفارش و سهمیه ارزی از وزارت صمت اخذ شد و انشالله با تأمین مالی به موقع امکان ورود تجهیزات به کشور تا پایان سال و نصب و راه اندازی آنها وجود دارد.
وی گفت: با یک شرکت معظم تولید کنننده نوار نقاله استیل کورد نیز تفاهم نامه برای انتقال دانش و آموزش همکاران منعقد شده است.
محمد سپهر در خصوص تامین مالی نیز اظهار داشت، با همکاری سهامداران محترم سرمایه شرکت به 2000 میلیارد ریال افزایش پیدا کرد و مراحل نهایی ثبت در شرکت ثبت شرکت ها در حال انجام است و برای تکمیل پروژه اقدامات لازم برای برگزاری مجمع فوق العاده افزایش سرمایه در دست انجام است.
گفتنی است، ، پروژه احداث کارخانه تولید تسمه نوار نقاله منجید دار و استیل کورد (برای اولین بار در کشور) در شهرستان الشتر استان لرستان آغاز شده است. این پروژه به منظور تأمین نیاز بازار داخلی و کاهش خروج ارز، از تاریخ 10 خرداد 1403 فعالیت خود را آغاز کرده و با حمایت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های توسعه معادن و فلزات، توکا فولاد، فولاد سنگان و تجلی توسعه معادن و فلزات، توسط شرکت کانیار ساعی (کانیسا) اجرایی می‌شود.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/854088/گام-های-اساسی-در-شرکت-کانیسا-برای-تحقق-تسمه-نقاله-استیل-کورد-برای-اولین-بار-در-کشور
بستن   چاپ