پیام خراسان
آغاز جشنواره «رویش» در دانشگاه حکیم در سبزوار
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 08:58:13
پیام خراسان - دوازدهمین جشنواره دانشگاهی «رویش» با معرفی دستاورد‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در دانشگاه حکیم در سبزوار آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در این دوره از جشنواره درون دانشگاهی رویش، 24 کانون فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و هنری مشارکت دارند.
علی صادقی منش هدف از برگزاری این رویداد را شناساندن و معرفی ظرفیت‌های کانون‌های فرهنگی، اجتماعی، هنری و دینی و ترویج فرهنگ همکاری و همفکری ذکر کرد که به معرفی استعداد‌های جوان و نوآور می‌پردازد و فضایی را برای بروز خلاقیت‌ها و ایده‌های نو فراهم می‌آورد.
او افزود: آثار و فعالیت‌های کانون‌های برگزیده شرکت کننده در این رویداد به جشنواره ملی رویش راه می‌یابند و به رقابت با سایر دانشگاه‌ها خواهند پرداخت.
صادقی منش ادامه داد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سخنرانی‌های تخصصی و اجرا‌های هنری درون دانشگاهی، از جمله برنامه‌های است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شود.
جشنواره «رویش» در محل مجمع نمایشگاهی انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری افتتاح شد و دانشجویان و علاقمندان تا دوم اردیبهشت ماه می‌توانند از این جشنواره بازدید کنند.

پیام خراسان

پیام خراسان



http://www.khorasan-online.ir/fa/News/854463/آغاز-جشنواره-«رویش»-در-دانشگاه-حکیم-در-سبزوار
بستن   چاپ