پیام خراسان
سه کتاب به زبان کردی در ترکیه گویاسازی شد
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 18:37:31
پیام خراسان - این کتاب‌ها، پس از گویاسازی در چندین قسمت بر روی درگاه‌های اینترنتی و فضای مجازی برای استفاده خوانندگان در فضای مجازی عرضه شده است.
به گزارش گروه فرهنگ و هنر؛ کتاب «هفت روز آخر»، روایتی دست اول از نویسنده کتاب است که شرح حضور خود در هفت روز پایانی جنگ تحمیلی را روایت می‌کند.
کتاب «هفت روز آخر»، مجموعه‌ای ا‌ست از یادداشت‏‌ها و ‏خاطرات محمدرضا بایرامی از هفت روز پایانی جنگ که در آن خستگی و نگرانی از اتمام جنگ، پذیرفتن قطعنامه و ایستادگی مردان آماده نبرد به خوبی روایت شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
کتاب «کارنامه اسلام» به بررسی تاریخ اسلام می‌پردازد و بر اساس اسناد و حقایق تاریخی به رشته تحریر در آمده است. این کتاب موضوعات اجتماعی، علمی و فرهنگی را در طول تاریخ اسلام روایت می‌کند. مطالب کتاب ژرف و پخته است و قلم جذاب و شیوای زرین‌کوب این کتاب را اثری خواندنی ساخته است.
کارنامه اسلام، نام کتابی از عبدالحسین زرین‌کوب است. او این کتاب را اولین‌بار در سال 1348 به چاپ رساند. موضوع این کتاب فرهنگ و تمدن اسلامی است.
کتاب بامداد اسلام شامل فهرست مطالب، یادداشت‌ نویسنده است که از «اعراب و کعبه» آغاز می‌شود و آنگاه به زندگی پیامبر اسلام(ص) تحت عنوان «پیغمبر(ص) در مکه» می‌پردازد. بعد از آن «پیغمبر(ص)در مدینه» تا آن که پیامبر(ص)، مکه‌ را فتح می‌کند و شرح آن را در «محمد(ص) فاتح‌ مکه» می‌آورد.
فصل دیگری را به نام «پیام محمد (ص)» می‌آورد و بعد از آن «بیماری و مرگ» را سرفصل‌ آخر حیات حضرت محمد(ص) قرار می‌دهد و آنگاه از «یادگار محمد(ص)» یاد می‌کند. در فصل هشتم به «یاران پیغمبر(ص)» پرداخته و پس از آن به دو تن از اصحاب آن پیام‌آور عظیم‌الشأن‌ تحت عنوان «دو پیر» اختصاص داده که در همین‌ دوران فتوحات اسلام آغاز می‌شود.
پس از آن، «شام و اسکندریه» و آنگاه «اسلام در ایران» را بررسی می‌کند. به دوران خلیفه سوم یعنی عثمان بن عفان که‌ می‌رسد عنوان «دوره آشوب» به آن داده و به زمان بعد از عثمان و دوران حکومت حضرت علی(ع) با عنوان‌ «درباره علی» می‌پردازد. زمان حکومت بنی امیه را که بعد از شهادت حضرت‌ علی(ع) رسما آغاز می‌شود، با نام «آغاز حکومت‌ عربی» به بررسی می‌نشیند.
حکومت بعد از معاویه بن‌ ابی سفیان را بازبینی «کارنامه یزید» ادامه داده و سپس «خاندان پیغمبر» را در همین دوران به خواننده‌ نشان می‌دهد و در نهایت به وضع «مروانیان» پرداخته‌ و سرّ «انحطاط و سقوط دولت عربی» را روشن می‌کند.
کتاب‌های مذکور قبلا از سوی انتشارات احسان به زبان کردی ترجمه و منتشر شده بود که توسط همین ناشر گویا سازی ودر اختیار علاقه‌مندان به کتاب‌های ترجمه شده از زبان فارسی قرار گرفته است .
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
«دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟ تلفات جاده‌ای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/854992/سه-کتاب-به-زبان-کردی-در-ترکیه-گویاسازی-شد
بستن   چاپ