پیام خراسان - به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از مشرق نیوز , این جنایت هولناک پاییز سال 1401 در تهران رقم خورد و یک پزشک معروف به خاطر مشکلات مالی برادرش را که دندانپزشک بود با کمک دستیارش به قتل رساند. وقتی پرونده برای رسیدگی به شعبه 10 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد، در جلسه رسیدگی پدر و مادر مقتول خواستار قصاص و مجازات برای هر دو متهم شدند.
پس از محاکمه متهمان در نهایت بر اساس مستندات و مدارک مرد میانسال برای قتل به قصاص، به خاطر آدمربایی به 5 سال زندان، به خاطر اخذ سند به عنف به 2 سال زندان و 74 ضربه شلاق و به جرم جنایت بر میت به پرداخت یک دهم دیه کامل محکوم شد و دستیارش نیز به خاطر معاونت در قتل به 15 سال زندان، به خاطر آدمربایی به 2 سال زندان، به خاطر سرقت به 2 سال زندان، به خاطر اخذ سند به عنف به 6 ماه حبس و 30 ضربه شلاق محکوم شدند.
او همچنین به خاطر مشارکت در جنایت بر میت نیز به پرداخت یک دهم دیه کامل محکوم شد. با اعتراض متهمان به حکم، پرونده به دیوان عالی کشور رفت. در این میان پدر مقتول فوت کرد و چند روز قبل وکیل قاتل با طرح یک ادعا عنوان کرد که مقتول نسبتی با موکلش نداشته و او پسرخوانده این خانواده بوده است.

در ادامه خواهر قاتل و مقتول نیز این ادعا را تأیید کرده و سرانجام قضات دیوان رأی را نقض کردند تا تحقیقات درباره اظهارات وکیل متهم مورد بررسی قرار گیرد. ادعای شوکهکننده وکیل قاتل: مقتول برادرش نبود! حکم قصاص پزشک در دیوان عالی نقض شد.
به گزارش ایونا نیوز ، در تازهترین تحول پرونده جنایت هولناک قتل یک دندانپزشک در تهران که پاییز سال 1401 رخ داد، حکم قصاص برادرش (که پزشک است و متهم ردیف اول پرونده میباشد) توسط دیوان عالی کشور نقض شد. این نقض حکم در حالی صورت گرفته که وکیل مدافع متهم اصلی، با ارائه ادعایی جدید و شگفتانگیز، اساساً رابطه برادری میان قاتل و مقتول را زیر سوال برده است. این پرونده که پیشتر به صدور حکم قصاص برای پزشک و حبس طولانیمدت برای دستیارش به اتهام مشارکت در قتل، آدمربایی و جرایم دیگر منجر شده بود، اکنون وارد مرحله جدیدی از ابهامات و بررسیهای قضایی شده است. مروری بر پرونده و احکام اولیه
این پرونده جنجالی به رسیدگی قتلی میپردازد که در آن یک پزشک سرشناس تهرانی متهم است با انگیزه مشکلات مالی و با کمک دستیار خود، برادر دندانپزشکش را به قتل رسانده است. پس از کشف جرم، پرونده به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد. در جلسات دادگاه، پدر و مادر مقتول به عنوان اولیای دم، خواستار اجرای حکم قصاص (مجازات مرگ) برای پزشک و اشد مجازات برای دستیار وی شدند. دادگاه بدوی پس از بررسی شواهد و مدارک، پزشک میانسال را به اتهام قتل عمد به قصاص نفس، به اتهام آدمربایی به 5 سال زندان، به جرم اخذ سند به عنف (گرفتن اجباری سند) به 2 سال زندان و 74 ضربه شلاق و به خاطر جنایت بر میت (بیاحترامی به جسد) به پرداخت یک دهم دیه کامل محکوم کرد. دستیار او نیز به اتهام معاونت در قتل به 15 سال زندان، آدمربایی به 2 سال زندان، سرقت به 2 سال زندان، اخذ سند به عنف به 6 ماه حبس و 30 ضربه شلاق و همچنین مشارکت در جنایت بر میت به پرداخت یک دهم دیه کامل محکوم شد. با اعتراض متهمان، پرونده برای بازبینی به دیوان عالی کشور ارسال شد. در این فاصله، پدر مقتول نیز فوت کرد. اکنون با نقض حکم قصاص توسط دیوان عالی و طرح ادعای جدید وکیل مبنی بر عدم وجود رابطه برادری، سرنوشت این پرونده در هالهای از ابهام قرار گرفته و نیازمند بررسیهای دقیقتر قضایی است.
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/855010/پرده-از-راز-قتل-دندانپزشک-برداشته-شد!-ادعای-جدید-وکیل-متهم