پیام خراسان
سردار یوسفعلی‌زاده: شهید حسینی‌محراب افتخار جامعه ورزشی است
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 23:26:42
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در مراسم گرامیداشت شهید شاخص ورزش کشور «علی‌اصغر حسینی‌محراب» که امروز در سالن شهید رسول دوست‌محمدی اداره‌کل ورزش و جوانان استان برگزار شد، اظهارداشت: سنت حسنه‌ای در سازمان اثرگذار بسیج پایه‌گذاری شده که بر اساس آن هر سال به تناسب اقشار مختلف بسیج از بین برجستگان شهدا، شهید شاخص تعیین، معرفی و به شخصیت او پرداخته می‌شود تا ضمن ذکر نامی از او، به سیره عملی شهید تأسی شود.
وی افزود: این اقدام، نوعی فرهنگ‌سازی است که سال‌ها در بستر زمان ادامه دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی تصریح کرد: امسال از بین شهدای ورزشکار سراسر کشور شهید حسینی‌محراب که یکی از فرماندهان نام‌آور خراسانی بشمار می‌آید به‌عنوان شهید شاخص معرفی شده است.
این مقام مسئول گفت: شهید حسینی‌محراب پیشینه ورزشی دارد و جامعه ورزشی باید به این شهید والامقام که به الگو تبدیل شده، افتخار کند.
سردار یوسفعلی‌زاده تأکید کرد: ورزشکاران کشورمان باید سبک زندگی شهید حسینی‌محراب را به‌عنوان یک ورزشکار انقلابی به خوبی مورد توجه قرار دهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بازخوانی فرازی از زندگی این شهید ورزشکار، بیان داشت: شهید حسینی‌محراب با تکیه به روحیه پهلوانی اوج گرفت. او چندین نوبت مجروح شد و سرانجام 30 دی 1365 در عملیات کربلای پنج زمان پروازش فرارسید و به‌همراه یکی از همرزمانش به فیض شهادت نائل آمد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این شهید ورزشکار را باید آنگونه که بود و مسیر تعالی را طی کرد، بشناسیم. 
این مقام مسئول بیان داشت: خداوند شهادت را پاداش مجاهدت‌های مخلصانه علی‌اصغر حسینی محراب قرار داد. امیدواریم قدردان ایثار و ازخودگذشتگی‌های این گوهر‌های ناب باشیم.
سردار یوسفعلی‌زاده با بیان اینکه جامعه بزرگ اسلامی از گوهر‌های فراوانی همچون شهید حسینی‌محراب برخوردار است، افزود: امسال کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی برگزار می‌شود. زندگی هر کدام از شهدای استان را بررسی کنیم سیره و رفتار آنها در اوج بود.
وی گفت: سال گذشته در ایام شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علی‌ها پیکر مطهر شهید گمنام 19 ساله عملیات «بیت‌المقدس 7» در اداره‌کل ورزش و جوانان استان به خاک سپرده شد. هیات‌های ورزشی و ورزشکاران به این شهید والامقام به‌عنوان یک میراث، هویت و امامزاده عشق عنایت داشته باشند تا مشمول کرامت شهید شوند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی ابراز داشت: یادمان شهید گمنام که مهمان اداره‌کل ورزش و جوانان استان است باید کامل شود و مورد تکریم قرار گیرد.
انتهای پیام/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/855165/سردار-یوسفعلی‌زاده--شهید-حسینی‌محراب-افتخار-جامعه-ورزشی-است
بستن   چاپ