پیام خراسان
اختصاص 44 میلیارد تومان برای طرح های ناتمام دانشگاه بیرجند
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 08:27:43
پیام خراسان - رئیس دانشگاه بیرجند در سفر به تهران از اختصاص مبلغ 44 میلیارد تومان به طرح های ناتمام دانشگاه بیرجند خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، رئیس دانشگاه بیرجند در سفر کاری به تهران دو هدف مهم اخذ رشته‌های جدید تحصیلات تکمیلی از شورای گسترش آموزش عالی و جذب بودجه از نمایندگان مجلس شورای اسلامی را پیگیری کرد.
لامعی در این سفر دیدار‌های مهمی با مسئولان شورای گسترش آموزش عالی و مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی داشت.
وی با بیان اینکه برای جذب بودجه در اختیار نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی مکاتبات و رایزنی متعددی انجام شده است، گفت: این مبلغ برای تکمیل زمین چمن، خوابگاه صدف 5، آمفی‌تئاتر پردیس مهندسی و خوابگاه یاد شقایق‌ها اختصاص یافته است.
رئیس دانشگاه بیرجند همچنین از حمایت ویژه نمایندگان خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد و افزود: نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف، 24 میلیارد تومان برای برای تکمیل آمفی تئاتر پردیس مهندسی و خوابگاه دخترانه صدف 5 دانشگاه، نماینده مردم نهبندان و سربیشه مبلغ 10 میلیارد تومان برای احیای زمین چمن دانشگاه و اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز برای تکمیل و بروز رسانی تجهیزات اداره بهداشت و درمان دانشگاه و مبلغی برای خوابگاه یاد شقایق‌ها اختصاص داد.
در این سفر، لامعی همچنین پیگیری‌هایی برای اخذ مجوز ماده 23 آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بیرجند از طریق رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور انجام داد.
این موضوع در کمیسیون مربوطه دو بار مطرح شده و بر اساس پیگیری‌ها و درخواست دانشگاه، در دیدار اخیر هاشمی، نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف با رئیس سازمان برنامه و بودجه، دستور پیگیری مجدد این طرح در کمیسیون مربوطه به معاون علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه کشو صادر شد.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/855221/اختصاص-44-میلیارد-تومان-برای-طرح-های-ناتمام-دانشگاه-بیرجند
بستن   چاپ