پیام خراسان
کاهش 36 درصدی بارش‌های فروردین‌ ماه در خراسان شمالی
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 15:54:13
پیام خراسان - نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای فروردین 1404 تا پایان این ماه، میانگین بارندگی در سطح خراسان شمالی 28.6 میلی‌متر بوده که نسبت به میانگین بلندمدت، کاهش 36 درصدی را نشان می‌دهد.
وی افزود: این میزان بارش نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز 43.2 درصد کاهش یافته که زنگ خطری برای منابع آبی و کشاورزی خراسان شمالی به شمار می‌آید.
داداشی با اشاره به وضعیت اقلیمی سال زراعی جاری گفت: میزان بارندگی خراسان شمالی از ابتدای مهرماه 1403 تا پایان فروردین 1404 به 107.5 میلی‌متر رسیده که در مقایسه با میانگین بلندمدت، 43 درصد و نسبت به سال گذشته 39 درصد کاهش داشته است.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی در خصوص وضعیت دمایی نیز تصریح کرد: میانگین دمای فروردین‌ماه در خراسان شمالی 13.7 درجه سانتی‌گراد ثبت شده که نسبت به میانگین بلندمدت، افزایش 29 درصدی داشت.
وی اضافه کرد: همچنین میانگین دمای ثبت‌شده از ابتدای سال زراعی تاکنون 10.3 درجه سلسیوس بوده که نسبت به بلندمدت افزایش 0.3 درجه‌ای را نشان می‌دهد.
کد خبر 6443424

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/855724/کاهش-36-درصدی-بارش‌های-فروردین‌-ماه-در-خراسان-شمالی
بستن   چاپ