پیام خراسان
اتباع خارجی مشاوران املاک را بیچاره کردند
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 01:56:55
پیام خراسان - رئیس اتحادیه صنف مشاورین معاملات املاک مشهد گفت: در مشهد در سه، چهار سال اخیر رکود تورمی داشته و این امر باعث خروج سرمایه از بازار مسکن شده است؛ لذا این بازار تأثیر مستقیمی از نوسانات نرخ ارز نگرفته و با خروج سرمایه شاهد رکود بازار مسکن هستیم.
رونق در انتظار بازار مسکن رئیس اتحادیه صنف مشاورین معاملات املاک مشهد اظهار کرد: با توجه به نوسانات بازار ارز، دلار و طلا، امنیت سرمایه افراد از بین می‌رود و طبیعتاً این سرمایه‌ها به بازار مسکن بر می‌گردد و ما شاهد رونق این بازار در سال جاری خواهیم بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی به بیان پیش بینی خود از بازار مسکن پرداخت و گفت: در سال‌های اخیر در مشهد بازار مسکن با رکود تورمی مواجه بوده و به نسبت سایر شهرها قیمت مسکن در آن پایین‌تر بوده است؛ لذا در شرایط فعلی افزایش قیمت مسکن دور از انتظار نیست.
رستمی یادآور شد: البته نمی‌توان از افزایش 100 درصدی قیمت مسکن سخن گفت؛ اما نه به نسبت افزایش قیمت دلار و ارز و … بلکه به نسبت افزایش قیمت مصالح و هزینه اخذ مجوز و دستمزد کارگر و … شاهد افزایش قیمت‌ها خواهیم بود که این افزایش قیمت تمام شده در هر متر مربع طبیعی است.
وی با بیان اینکه در دو، سه سال اخیر در خراسان رضوی و مشهد شاهد رکود در حوزه مسکن بوده‌ایم و افزایش بی رویه قیمت نداشته‌ایم، افزود: در حال حاضر قیمت تمام شده هر متر مربع مسکن، بر اساس محاسبات انجام شده فاصله معناداری با قیمت مسکن عرضه شده دارد و با توجه به حاکم بودن رکود، شاهد افزایش قیمت نبوده‌ایم. به‌طوریکه بسیاری از پیمانکاران مدعی‌اند رقم فروش هر متر مربع مسکن به لحاظ محاسباتی با رقم فروش فاصله دارد و آنها در اوضاع رکود مجبورند با نرخ سال قبل با کمترین سود واحدهای مسکونی را به فروش برسانند.
رستمی ادامه داد: باید انتظار داشته باشیم در صورت رونق بازار مسکن، افزایش نسبی قیمت‌ها اتفاق بیفتد.
رئیس اتحادیه صنف مشاورین املاک مشهد با اشاره به راکد بودن بازار مسکن خاطرنشان کرد: براساس سیگنال‌هایی که بازار داده می‌شود، فعلاً فروشنده‌ها قصد فروش ملک خود را ندارند تا وضعیت قیمت بازار مشخص شود.
وی گفت: در صورت ادامه این روند باید منتظر برخی سیاست گذاری‌های دولت در حوزه مسکن باشیم و باید تصمیمات دولت و سیاست‌گذاری‌هایی در زمینه قیمت صدور مجوزها و کنترل قیمت مصالح ساختمانی در شورای عالی مسکن صورت گیرد تا از برخی افزایش قیمت‌ها جلوگیری شود.
رستمی تصریح کرد: در حال حاضر بنا بر اعلام سامانه 9500 دفتر معاملات املاک فعال در مشهد وجود دارد و تعداد 2000 نفر هم در حال گذراندن دوره‌های آموزشی هستند و برای اخذ مجوز فعالیت اقدام می‌کنند.
وی با اشاره به انجام فعالیت‌های نظارتی و بازرسی توسط اتحادیه بر فعالیت دفاتر معاملات املاک اظهار کرد: اتحادیه در حوزه‌های مختلف نظارت‌های روزانه و گشت زنی انجام می‌دهد.
رئیس اتحادیه صنف مشاورین معاملات املاک مشهد با اشاره به ممنوعیت خریدوفروش مسکن برای اتباع خارجی گفت: در صورت انجام این فعالیت واحدهای صنفی در مرحله اول اخطار گرفته و بعضاً پلمب هم شده‌اند به‌طوری‌که 150 واحد صنفی در این خصوص شناسایی و اخطار به آنها داده شد و 50 واحد پلمب و بعد از اخذ تعهد از آنها، بازگشایی شدند. البته در خصوص خریدوفروش مسکن برای افراد سرمایه‌گذار از سوی اداره امور اتباع طی مجوزی، موضوع اعلام می‌شود و امکان عقد قرارداد فراهم است. که در این خصوص همایش‌های مختلف برای اطلاع‌رسانی بر نحوه برخورد با اتباع و چگونگی عقد قرارداد با آنان برگزارشده است.
پوستر موشن نمایشگاه دیتکس 1403
منبع:+
«دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟ تلفات جاده‌ای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/856045/اتباع-خارجی-مشاوران-املاک-را-بیچاره-کردند
بستن   چاپ