پیام خراسان
عرضه گوشت دولتی در میادین میوه و تره بار متوقف شد!
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 18:01:48
پیام خراسان - به گزارش، در حالی‌که تا چند ماه پیش روزانه حدود 100 تن گوشت یارانه‌ای با قیمت مصوب 300 هزار تومان در میادین میوه‌وتره‌بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهران توزیع می‌شد، اکنون بنا بر اعلام رسمی سازمان میادین، این عدد به تنها 5 تن در روز رسیده است. به گفته مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان میادین میوه‌وتره‌بار شهرداری تهران، توزیع گوشت دولتی عملاً متوقف شده و پاسخ‌گویی به نیاز شهروندان به حداقل رسیده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
میدان‌های شهر؛ بی‌نصیب از گوشت یارانه‌ای بر اساس گزارش‌های رسمی، هر میدان میوه‌وتره‌بار اکنون فقط دو تا سه بسته گوشت یارانه‌ای در هفته دریافت می‌کند؛ آماری که ناکارآمدی جدی در توزیع این کالای اساسی را نمایان می‌کند. این در حالی‌ست که دولت همچنان ارز ترجیحی 28500 تومانی را برای واردات گوشت اختصاص داده تا قیمت آن در بازار کنترل شود.
کارشناسان نسبت به ادامه واردات گوشت با ارز ترجیحی نظرات متفاوتی دارند. حمیدرضا پناه، یکی از کارشناسان فروش، واردات ارزان‌قیمت را تهدیدی برای تولید داخلی و امنیت غذایی کشور می‌داند. در مقابل، صدرا نوری معتقد است واردات محدود و هدفمند می‌تواند مانع جهش قیمت‌ها و حمایت از مصرف‌کننده در مناطق کم‌درآمد شود.
دامداران: ما نیاز به واردات نداریم افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام سبک، به صراحت اعلام کرده که صنعت دامپروری ایران ظرفیت تأمین کامل گوشت قرمز کشور را دارد و واردات، تنها به تولید داخلی آسیب می‌زند. وی تأکید کرده که اختلاف زیاد بین قیمت دام زنده و قیمت نهایی در فروشگاه‌ها غیرمنطقی و ناشی از ضعف در نظارت و زنجیره توزیع است.
صدردادرس همچنین هشدار داده در صورت بی‌توجهی دولت به تأمین نهاده‌های دامی و آب مورد نیاز، صنعت دام سبک با خطراتی همچون قاچاق دام، کشتار دام‌های مولد و بحران امنیت غذایی روبه‌رو خواهد شد. به گفته او، در سال‌های گذشته دامداران با چالش‌های زیادی روبه‌رو بوده‌اند و تداوم این روند می‌تواند بازسازی این صنعت را متوقف کند.
منبع: جهان صنعت

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/856672/عرضه-گوشت-دولتی-در-میادین-میوه-و-تره-بار-متوقف-شد!
بستن   چاپ